-
Hószauna az új őrület
- írta: Peitli Csilla
- 2015.12.12
Úgy tűnik évről-évre egyre kevesebb hóban van részünk Magyarországon, ezért ha találsz valamennyit, élvezd ki. A hóember építés és a friss hóban sétálás mellé ezentúl felkerülhet a szaunázás utáni lehűlés ...
Bővebben
Cimkék:
Szerző - Peitli Csilla
-
Ajándékötletek grillezőknek
- írta: Peitli Csilla
- 2015.12.12
A konyhai eszközöket egy felsorolás sem teszi az igazán szexi karácsonyi ajándékok sorába, de mi, sütni-főzni szeretők, ezt jobban tudjuk. Egy fényesen csillogó krómtepsi is képes lázba hozni minket, a ...
Bővebben
Cimkék:
-
Kéregképzés a steakra pillanatok alatt, a begyújtó kürttel
- írta: Peitli Csilla
- 2015.12.11
A steak készítés elmaradhatatlan lépése a hús külsejének lepirítása vagyis a kéregképzés. Arról vannak viták a grillközösségekben, hogy miért is olyan fontos ez, de a szükségességét senki sem tagadja. A ...
Bővebben
Cimkék:
-
4 dolog, amin spórolhatsz a gyakori szűrőcserével
- írta: Peitli Csilla
- 2015.12.10
A szűrő a masszázsmedence egyik legfontosabb, de relatív hamar pótlásra szoruló alkatrésze. Tisztítása praktikákkal és a külön a szűrőhöz kapható tisztító tablettákkal a szűrő élettartama növelhető, de a komoly igénybevétel ...
Bővebben
Cimkék:
-
Készülj a karácsonyra úgy, mint a finnek – szaunával
- írta: Peitli Csilla
- 2015.12.10
Az északi országban a karácsony a csend, az elvonulás és a pihenés időszaka. Ha úgy érzed, hogy a decemberi hajtás után neked is pontosan erre van szükséged, lesd el a ...
Bővebben
Cimkék:
-
Ízletes és gyors grillezett bárányborda a karácsonyi asztalra
- írta: Peitli Csilla
- 2015.12.09
A klasszikus rántott hal és töltött káposzta helyett (elszántabbaknak azok mellett) az idei karácsonyi főételt készítsd grillen. Mutasd meg a családnak, hogy nagy tudású grilled nem kerti dísz, és a ...
Bővebben
Cimkék: