-
Napi grillreceptünk: Sültkrumpli helyett pirított édesburgonya
- írta: Peitli Csilla
- 2016.03.07
Érdemes még most beszerezni az édesburgonyát az őszi szezonra, nehogy idő előtt elfogyjon az alapanyag a boltok polcairól. A hűvös helyen sokáig elálló aranysárga alapanyag kiválóan grillezhető, és ugyanúgy felhasználható ...
Bővebben
Cimkék:
Szerző - Peitli Csilla
-
Sokat mondó (és mutató) videóval kampányolnak az izlandiak
- írta: Peitli Csilla
- 2016.03.06
Az izlandiak igazán büszkék fürdőkultúrájukra, és méltán lehetnek azok. Most egy vicces videóval próbálják a turisták rávenni a masszázsmedencék használatára, amihez egy rögtönzött zenés etikett csokrot is átnyújtanak. ...
Bővebben
Cimkék:
-
A hússütés legnagyobb átverése
- írta: Peitli Csilla
- 2016.03.06
Aki olvasott már cikkeket a grillezésről, biztos találkozott a kéregképzés jelenségével. Sokak szerint ez a lépés nem maradhat le, ha tökéletes steaket akarunk sütni, mert ennek hiányában nem lesz elég ...
Bővebben
Cimkék:
-
Mit egyél lefekvés előtt
- írta: Peitli Csilla
- 2016.03.06
Már gyerekkorban megtanuljuk, hogy közvetlenül lefekvés előtt enni nem szabad. Kiskorunkban még csak rossza álmokkal riogatnak, amihez később hozzájárul az elhízás réme, pedig az alvás előtti étkezésnek is van előnye. ...
Bővebben
Cimkék:
-
Napi grillreceptünk: Erdőlakó burger kucsmagombás pitypangsalátával
- írta: Peitli Csilla
- 2016.03.06
A tavaszi virágok vidámságát mentsd át a vacsorába is. Ne elégedj meg egy szép csokor virággal az asztal közepén, a grillen készült étel mellé is használj ehető virágokat köretként. ...
Bővebben
Cimkék:
-
Napi grillreceptünk: Báránylapocka pálinkás aszaltszilvával töltve
- írta: Peitli Csilla
- 2016.03.04
Már a húsvétra készülve egy olyan bárány receptet hoztunk el számodra, amelyben a pálinka is előkelő helyet kapott. Mert az aszalt szilva és a pálinka jó párost alkot, még a ...
Bővebben
Cimkék: