8 érv a masszázsmedence vásárlás mellett

A masszázsmedence nemcsak egy életérzés vagy egy kád forró víz. Ennél sokkal több! Hihetetlen életminőség javulást hozhat az életedbe, egységügyi, lelki és szociális területeken is. Hogy mégis mit tud, azt összeszedtük 8 pontban.


1. A masszázsmedence enyhíti a különféle fájdalmakat, ellazítja a feszült izmokat és csökkenti a stressz testre gyakorolt negatív hatását. Felfrissít és energetizál a masszázsnak és a meleg víznek köszönhetően.

2. Segít megszabadulni a feles kilóktól. A New England Journal of Medicine vizsgálatai alapján azok, akik rendszeresen használják a masszázsmedencéjüket, csupán azzal, hogy a vízben ücsörögnek, akár heti fél kilótól is megszabadulhatnak. Tökéletes kiegészítő, ha szeretnél tudatosabban és egészségesebben élni.

3. Egy tökéletes program arra, hogy együtt lehess szeretteiddel. A meleg vízben ülve mindenki könnyebben nyílik majd, javul a hangulat, így nemcsak romantikára, de a gyerekekkel való játékra és beszélgetésre is kitűnő.

4. Tökéletes téli program, ha nem szeretné fagyoskodni, de a természet közelségére sem akarsz lemondani. Míg odakint tombolnak a mínuszok, addig a medencédben te jó melegben élvezheted a tájat lassan belepő havat.

5. Javítja az alvás minőségét. Jobban és gyorsabban alszol majd el egy-egy masszázsmedencés szekció után, így azoknak, akiknek problémájuk van az elalvással, különösen ajánlott. Megnyugtat, ellazít és még a stresszes időszakban is segít lecsendesíteni az elmét.

6. Felfrissülésre vágysz? Akkor a legjobb hely ennek orvoslására a masszázsmedence. Egy fárasztó időszak, az év végi hajtás vagy csak egy húzósabb edzés után is úgy érzed majd magad, mint akit cseréltek. És mindez ott van helyben! Nem kell a wellness hétvégére várnod, akár minden nap élvezheted az otthoni wellness, hogy nyaralásnak érezd az egész életed.

7. Segít megőrizni a jó kedélyed és az egészséged! A hidroterápia és a meleg víz terápiás hatása együttesen rengeteg egészségügyi problémán segíthet. Csökkenti a vérnyomást, az álmatlanságot és pozitív hatással van a cukorbetegségre vagy éppen a fejfájásra.

8. A  sport és a játék helyszíne is lehet. Vízbiztonságot szeretnél vagy éppen átadnád ezt a tudást a gyerekeknek? A masszázsmedencés játékokkal könnyen és „munka” nélkül szeretheted meg a vizet. Végezheted itt az edzés előtti nyújtást vagy az edzés utáni levezetést, de akár az egész edzést áthelyezheted ide. Próbáld ki a vízi jógát, és mindig kéznél lesz a sportolási lehetőség, ha esik, ha fúj.

+ 1 Szeretnéd felélénkíteni a romantikus kapcsolatod? Akkor itt az idő egy kis szexi time-nak a vízben. Kellemes időt tölthetsz el partnereddel a meleg vízben pihenve, beszélgetve, összebújva!