Legyen biztonságban karácsonykor is a Láng Protektorral

Az ünnepek és az év vége közeledtével egyre többször kerülnek elő a meghittséget adó fényfüzérek és a szobákat meleg fényükkel bearanyozó gyertyák. Az illóolajos mécsesek és illatos gyertyák nyílt lángja, akárcsak a fényszóró és az adventi koszorú azonban balesetveszélyt rejt magában. Előzze meg a nagyobb tragédiát mindössze pár jól irányzott fújással.


A bútorápoló családdal rendelkező Softcare nemcsak a kerti bútorok és a nyári mulatságok biztonságát felügyeli, de a téli időszakban is számíthat az általa nyújtott kényelemre és védelemre. A bútorápoló család Láng Protekora (500 ml) ugyanis egy olyan felületkezelést kínál, ami védőréteget képez a porózus, gyúlékony felületeken is, és így lassítja a véletlenül felcsapó lángok megtapadását és terjedését. Egy otthagyott gyertya, elfelejtett cigaretta csikk vagy zárlatos fényfüzér okozta tragédiákat megelőzheti, ha megnehezíti a lángok terjedését ezzel a különleges felületkezelő anyaggal. A szórófejes flakonnal érdemes tehát befújni akár az egész lakást, a fabútorokat és szövetfelületeket is, hogy megvédhesse otthonát a tüzes balesetektől. Gyertyaimádóknak, ünnepi fény mániásoknak egyenesen kötelező, de jól jöhet grillezőknek, bent dohányzóknak és a szilveszteri tűzijátékozás szerelmeseinek is. Mindenki, aki otthonában vagy annak közelében gyakran használt nyílt lángot, élvezheti az extra biztonságérzetet, ami a készítmény ad.

Használata nagyon egyszerű: csak fújjon a szerből a kiszemelt felületre, ami lehet fa, műanyag, szövet, de akár üveg vagy fém is, bár ez utóbbiak egyébként is elég jól ellenállnak a lángoknak. Az anyag hamar rászárad a lefújt területre, anélkül, hogy abban kárt tenni. Sem az anya színe, sem tartóssága vagy éppen tapintása nem változik meg a felületkezeléstől, viszont lassul a tűz terjedése, amivel értékes másodperceket, perceket nyerhet a cselekvésre, ha mégis bekövetkezne a baj.

Láng Protektor alkalmazása teljesen biztonságos, összetétele nem veszélyes felnőttekre, gyerekekre és állatokra sem, így a házi kedvencek kuckóját sem érdemes kihagyni a felületkezelés során. A kezelés védőhatása 3 évig is eltart, de ha nedvesség éri a felület (kimossa vagy lemossa az adott anyagot), akkor érdemes megismételni azok lefújását.
 
Ne kockáztassa családja épségét, menjen biztosra és szerezze be a Láng Protektort most. Ne hagyja, hogy egy kellemetlen baleset tönkretegye otthonát és veszélyeztesse szeretteit!