A jakuzzi vásár, mely rabul ejti érzékeit

Az idei SpaTernd Expo igazán emlékezetesnek ígérkezik. A különleges, jó hangulat, mely az Expókat jellemzi, egész héten át tart majd.  


A vendégek megcsodálhatják a legújabb masszázsmedencéket, köztük a BMW dizájn csapatának tervei alapján, a HotSpring és az Endless Pools együttműködésében készült for luxus swimspat, mely a végtelen úszás élményét biztosítja.

Ahogy Jan- Willem Van Der Mei a Jati & Kebon kerti bútorok értékesítési igazgatója fogalmaz, a SpaTrend Expo atmoszférája magával ragadja a látogatót, mert a rendezvény célja nem elsősorban a termékek értékesítése. A SpaTrend Epo közösségteremtő erővel bír. Összehozza a kert, grillezés és a jakuzzizás szerelmeseit, egy olyan rendezvény, ahol a vendégek tapasztalatot cserélhetnek, személyesen találkozhatnak a prémium kategóriás termékek képviselőivel, és közelebbről, szakértők segítségével ismerkedhetnek meg a kínálattal.

A nyár s vele együtt a jakuzzizás szezonja csak most kezdődik el igazán. Nincs annál jobb érzés, mint egy nyári estén elmerülni a jakuzzi simogató, meleg habjaiban, és együtt relaxálni családunkkal a masszázsmedencében.

Ha szeretne részt venni az idei SpaTrend Expon, vagy most találkozott először a masszázsmedencék varázslatos világával, akkor csupán annyi a dolga, hogy ide kattintva regisztrál, és szakértők segítségével választhatja ki álmai masszázsmedencéjét május 3 és 12 között.