A Softub jakuzzik 5 előnye

A Softub a jakuzzik különleges változata, amely puha falakkal rendelkezik. Barátságos és gyerekbarát megjelenése mellett is teljes értékű testmasszázst kínál és emellett rendkívül csendes is. Mit tud még ez a masszázsmedence, amitől annyira népszerű?


Könnyű

A Softub medencék több méretben érhetőek el, de különleges anyaguknak köszönhetően még a nagyobb darabok is kifejezetten könnyűnek számítanak. Az 5-6 személy befogadására alkalmas Portico például mindössze 40 kg, amihez a csak a levehető motor 20 kg-ját kell elszállítanod. Emiatt könnyen magaddal viheted a nyaralóba vagy a telken, teraszon belül is gond nélkül áthelyezheted egymagad.

Egyszerű telepítés

A mozgathatósághoz az is hozzátartozik, hogy ez a medence nem igényel hosszadalmas telepítést és az elektromos hálózat átalakítását. Igazi plug-n-play modellek a Softub medencék, tehát elég egyszerűen csatlakoztatni a hálózathoz egy konnektoron keresztül és már kezdődhet is a pihentető hidromasszázs!

Csendes

A Softub medencékben lévő Whisper technológia révén működés közben is csendes a pihenés. Ez a világ legcsendesebb jakuzzija, ami garantáltan nem zavarja majd a szomszédokat vagy a nehezen alvó családtagokat.

Energiatakarékos

Ezen a területen is kiemelten teljesít a jakuzzi, ami nemcsak különleges anyagának, hanem a benne lévő technológiának is köszönhető. Attól lesz a Softub a legtakarékosabb és leginkább környezettudatos medence, hogy az egész hőtartó anyagból készül, így gyakorlatilag nincs hővesztesége. Ezért még úgy is tökéletes meleg vizet csinál, hogy kizárólag a masszázs és a keringető motor hulladék hőjét hasznosítja.

Időjárásálló

A puha, enyhén összenyomható falai miatt azt hihetnénk, hogy rosszul viseli a változékony időjárást ez a típus, de erről szó sincs. A Softub egy négy évszakos, kültérre tervezett masszázsmedence, ami egész évben a rendelkezésedre áll majd. Jöhet eső, szél vagy hó, a thermo tetőkhöz is előszeretettel használt alapanyaga garantáltan bírja majd a terhelést!

Tudj meg többet erről a családbarát masszázsmedencéről, ami minden kertben jól mutat a SpaTrendnél!