Melyik a világ leghatékonyabb hidroterápiás masszázsmedencéje? Mi tudjuk!

Manapság rengeteg jakuzzi gyártó, számtalan modellje közül kell választania annak, aki masszázsmedencét szeretne választani. De melyik a legjobb? Melyik nyújtja a legtöbb pozitívumot? Melyiktől enyhülnek izomfájdalmai? Melyik hoz változást az életébe? Mi tudjuk a választ! Vigyázzon, trükkös lesz!


A válasz bizony egyszerű: az, amelyiket nap, mint nap használja. Hiába veszi meg a legnagyobb, legkomplexebb masszázsmedencét a piacon, ha egyedül nem boldogul a thermotető kinyitásával. Ugyancsak nem ér semmit az a jakuzzi, aminek olyan bonyolult a vízkezelési programja, hogy előbb vegyész diplomát kell szereznie. Azzal a masszázsmedencével sem megy sokra, melynek hosszú ideig tart felfűtenie a kívánt vízhőmérsékletre, holott Önnek pont csak 20 perce lenne elmerülni a forró vízben. Az a medence pedig pláne nem használ semmit, amelyik olyan hangos, hogy inkább kikapcsolja, mert nem tud tőle pihenni. Mi ebből a tanulság? Az első és legfontosabb, hogy ismerje meg a saját igényeit, legyen tisztában azzal, hogy mikor, miért, milyen módon szeretné használni masszázsmedencéjét! Adunk pár tippet, hogy mire érdemes figyelnie masszázsmedence választás előtt:

Megbízhatóság.

A minőségi masszázsmedencék előállítását gondos tervezési folyamat előzi meg. Mindig olyan gyártótól válasszon jakuzzit, mely rendelkezik a megfelelő tanúsítványokkal és megfelel az ISO szabványoknak. (pl.: a Watkins Wellness minden márkája – Hot Spring, Caldera, Freeflow)

Kényelem.

Ha a masszázsmedence használata bonyolult vagy problémás, akkor kevésbé valószínű, hogy kihasználja annak terápiás előnyeit. Ezért amellett, hogy gondosan kiválasztja jakuzzija megfelelő telepítési helyét, érdemes beruháznia egy thermotető emelőbe is, mely a megkönnyíti a medence thermotetejének mozgatását, így egyedül is bármikor használhatja azt. Egy kiváló minőségű, medencéjéhez tökéletesen illeszkedő, szigetelt tető megvédi a medencét a káros UV-sugárzásától, melegen tartja a vizet, és megakadályozza, hogy szennyeződés kerüljön a vízbe és eltömítse a szűrőket.

Egyszerű karbantartás és vízkezelés.

Minél egyszerűbb a medencevíz és a szűrők karbantartása és tisztítása, annál többet fogja használni masszázsmedencéjét. Manapság rengeteg lehetőség közül választhat. Az olyan vízkezelő rendszerek, mint a FROG patronos rendszer vagy a FreshWater sóbontó rendszer megbízható megoldást nyújtanak, ráadásul szinte önállóan teszik a dolgukat. Önnek csak ellenőriznie kell a vízminőséget és elvégezni a vízkezelő rendszer által ajánlott utasításokat. Fontos még figyelnie arra, hogy a medence szűrői mindig jó minőségűnek, könnyen hozzáférhetőnek és egyszerűen tisztíthatónak legyenek. A Hot Spring masszázsmedencék Tri-X® szűrői felülről cserélhetőek, és a medence tetején lévő panelen keresztül távolíthatók el. A szűrők tisztításához egyszerűen fújja be őket a megfelelő szűrőtisztítóval vagy zsírtalanítóval, majd öblítse le kerti slaggal. A tiszta szűrők segítségével a masszázs befúvók teljes erővel tudják megdolgozni izmait és nagyszerű hidroterápiás masszázsban lehet része – minden nap, amikor csak kedve tartja!

Ha még nem találta meg az álom jakuzziját, akkor látogasson el a SpaTrend bemutatótermébe, ahol számtalan jakuzzi közül választhatja ki az igényeinek legmegfelelőbb modellt!