A tökéletes kerti bútor vásárlás 3 lépése

A tökéletes kerti bútor megtalálásával az egész nyarat, sőt az ősz nagy részét is kint töltheti teraszán vagy kertjében, kipihenve a napi fáradalmakat. Az otthoni nyaralás legjobb helyszíne egy pihentető sarok, ahol kiélvezheti a meleg időjárás és friss levegő örömeit.


1. Kényelem

Vásárláskor ezért első számú szempont a kényelem. Csak olyan bútor jöhet szóba, amiben órákat is el tud tölteni úgy, hogy nem fájdul meg semmije. Vásárlás előtt ezért mindig próbálja ki a kiszemelt darabot, nyugodtan ücsörögjön benne kedvére.

2. Karbantartás

A fedett, félig fedett és teljesen szabadon álló kerti bútorokban közös kell legyen az egyszerű tisztíthatóság. Mindegy hova szánja, legyen egy mozdulattal letörölhető és még jobb, ha teljesen időjárás álló is. A fém, a polyrattan és a sunbrella szövet is tudja mindezt, így biztos lehet benne, hogy kedvenc bútora időt álló lesz.

3. Tárolás

Végül fontos, bár gyakran elfelejtett szempont, a tárolás. Hol lesz a bútor helye, ha éppen nem használja? Szezon kívül is maradhat kültéren vagy muszáj elpakolni? Ha időjárásálló bútort vesz, elég a lefedésről gondoskodnia, nem kell hatalmas raktárakba elhelyezni a bútorokat!