Az új évi fogadalom megtartásában is segít: a masszázsmedence

Az új évi fogadalmakat valaki utálja, míg mások még mindig szeretettel tartják életben ezt a hagyományt. Bárhogy is, a fogyás igénye gyakran fogalmazódik meg az emberekben az ünnepi finomság dömping után. A masszázsmedence ebben is segíthet.


A karácsonyi ételtúlkínálat és az ünnepek közötti "senki földje" mindenkire hatással van. Önkéntes bevallások szerint is ilyenkor híznak legtöbbet az emberek, akár 1-3 kg plusszal is kezdhetik az új évet. Nem csoda hát, hogy a fogyás az új évi fogadalmak első számú kedvence, de hogyan segíthet ebben a masszázsmedence?

A meleg vízben üldögélni ténylegesen is fogyaszt, de ez a fogyás még inkább a folyadékveszteségből adódik, így semmiképpen nem nevezhető tartósnak. De a meleg víz felpörgeti a véráramlást és ezzel az anyagcserét is, aminek ráadásul hatása hosszú ideg a fürdő után is megmarad, ezzel segítve a súlyfelesleg leadását.

A jakuzzi ráadásul a pihentetőbb és mélyebb alvás elérésében is segít, ami közvetve ugyancsak hozzájárul a fogyáshoz. A kipihentebb szervezet energia háztartása is kiegyensúlyozottabb, és elhárul minden, álmatlanságból fakadó  kockázat (túlevés, éhségrohamok, rendszertelen étkezés).

A meleg vízben ülve tehát senki nem lesz tartósan karcsú, de a rendszeres jakuzzi használat segíti a súlytartást és kiegyensúlyozott fogyást, ami hosszú távú eredményekkel kecsegtet.