Bérelt lakások tökéletes jakuzzija

Bérleményben lakik vagy épp lakásvásárlás előtt áll és nem szeretne egy telepíthető masszázsmedencét? Még így sem kell lemondania a pihentető hidromasszázsról és a forró fürdő luxusáról! Ez a két jakuzzi pont ideális lesz az ön számára!


A telepíthető masszázsmedencék egyik nagy hátránya, hogy nem mozgathatóak könnyen és helytől függően, előfordulhat, hogy meg is kell válnia tőle lakáscsere esetén. Van azonban két medence típus, amiről a vásárlást követően bizton nem kell lemondania és egy bérleménybe is könnyen telepítheti őket.

A FreeFlow masszázsmedencék kialakítása rendkívül strapabíró, igazi hidromasszázsélményt kínálnak és gyorsan, egyszerűen telepíthetőek. Mivel a hálózatra kötésük nem igényel nagy változtatást, ezért nagy eséllyel bérleménybe is felállítható és mivel maga a medence elég csekély súllyal rendelkezik, így lakásba, teraszra is ideális választás. Könnyűsége akkor is előnyt jelent, ha később egy költözés során magával szeretné vinni.

A Softub medencék ugyancsak remek választásnak bizonyulnak bérleményekbe, de mivel ennek a típusnak az összsúlya még a 100 kilót sem éri el, ezért akár a nyaralóba vagy kempingezni is magával viheti időről-időre. Puha borítása és kialakítása miatt társasházakba is könnyen bevihető, és rá aztán fokozottan igaz, hogy egyszerű telepíteni. Valójában a beüzemelése csak annyiról áll, hogy bedugjuk a konnektorba. Ez ellen biztos nem lesz kifogása egyetlen háziúrnak sem.