5 hasznos kiegészítő jakuzzihoz

A meleg vizes hidromasszázs luxus élménye is fokozható a megfelelő kiegészítők beszerzésével. Összeszedtük azt az 5 hasznos kiegészítőt, amit jelentősen megkönnyíti a medence használatát és még teljesebb, pihentetőbb kikapcsolódást ígér.


Tetőemelő

A medencetetőt nem vettük fel a listára, mert annak megléte ma már szinte kötelező. Egy jó thermo tetővel csökkenthetjük a medence üzemeltetési költségeit, védjük a víz mennyiségét (nem párolog) és minőségét. De a tetőt meg is kell emelni, amiben jelentős segítség egy elektromos emelő. Ennek segítségével bárki könnyedén, egyedül is leveheti az olykor nehéz tetőt, majd ugyanilyen egyszerűen, egy gombnyomással felhelyezheti újra.

Lépcsők

A kültéri, de nem földbe süllyesztett jakuzziknál lesz hasznos kiegészítő a lépcső. A mindössze két-három fokos fellépő hatalmas segítség a kicsiknek, idősebbeknek, de kortól függetlenül is nagyobb biztonságos ad, mint vizes lábbal ugrálni ki-be a medencébe. A csúszásgátló bevonattal ellátott lépcsők csökkentik a balesetveszély kockázatot és növelik a kényelmi faktort.

Fogas

A vízből kilépve nagyon jól esik, ha rögtön beburkolhatjuk magunkat egy puha, meleg törülközőbe vagy köntösbe. Ez különösen a téli időszakban értékelődik majd fel. Ehhez pedig jó, ha víztől távol, száraz helyen tartjuk a törülközőket. Erre tökéletes egy fogas, ami a medence közelébe állítható. Annyira távol van a víztől, hogy még a vízesés vize sem locsolja le, de annyira közel van, hogy könnyen elérhető legyen. Eső esetén, pedig beállítható az napernyő alá!

Napernyő

Eső és erős napfény esetén is nagy szolgálatot tesz majd egy napernyő. Az időjárás viszontagságaitól védve élvezheted majd a fürdőt, ha nem kell az erős napsugaraktól vagy az esőcseppektől szenvednek. Mivel ma már egyre több oldalkaros napernyő elérhető, így könnyen találsz majd a medence méreteinek és helyének megfelelő árnyékolót a kültéri medencéhez.

Úszó tálca

A maximális kényelmet szolgálja a Spa Bar úszó tálcája, amivel biztonságosan vihetsz az víz közelébe ételeket, italokat. Ez az úszó alkalmatosság ott lebeg majd a felszínen, hogy mindig karnyújtásnyira legyen a kívánt ital vagy  nassolni való. Így nem kell a vízből állandóan kiszállni, ha valaki megszomjazik vagy bekapna pár falatot egy hosszabb masszázsszekció közben.