Elegáns bárszett kültérre

A frissítő italokat kínáló bárpult a partik lelke, amely köré összesereglenek az emberek. A spontán beszélgetések és remek hangulat központja tehát legyen funkcionális, remek felépítésű és elegáns. Mint a Luxor bárszettje!


A Luxor 4 darabos bárszettje a márkára jellemző magas minőség, gondos tervezés és élvezetes használhatóság védjegyeit mind magán hordozza. A három bárszék és egy pult kombináció kisebb teraszokra vagy jakuzzik mellé is ideális kiegészítő, de egy nagyobb kerti parti lelke is lehet, nagy tároló felületének hála.

Az alumínium vázzal rendelkező szett könnyen mozgatható, de stabil tartású, a székeken lábtartó teszi kényelmesebbé az ülést, míg a pulton egy üveglap felel az egyenes felületért és a könnyű tisztíthatóságért.

A jelenleg White Pepper színben rendelkező bárszett kialakításánál és anyagánál fogva is ideális víz közelébe. A természetes hatást keltő polyrattan ugyanis tökéletesen vízálló, csakúgy, mint a yachtokon is előszeretettel használt vízhatlan ülésvászon.

Könnyen tisztítható, kényelmes és elegáns megjelenésű szett baráti beszélgetésekhez, romantikus naplementézésekhez és nagy bulikhoz is kiváló díszlet, amelyben bőségesen elférnek poharak, italok és kiegészítők is.