Gyorsítsd az edzés utáni regenerációt

A gondosan összeállított testmozgási rutinnal csak egy részét teszi ki maga a tényleges edzés. Legalább ilyen fontos a hatékonyság maximalizálásához az ehhez társuló táplálkozás és a pihenés vagyis a regeneráció is. Ez utóbbiban segíthet ez az eszköz!


Ahhoz, hogy a test rendszeresen a legjobb formáját hozhassa, nagyon fontos, hogy mivel tápláljuk és mennyi pihenést, regenerálódást iktatunk be a testmozgások között. Az izmok gyorsabb gyógyulását fokozhatod az edzés utáni masszázsmedence használattal. Míg sérülések és erős húzódások után a jeges borogatás a jó választás, addig az edzés után a meleg víz regeneráló hatását használd ki. Hogyan hat a meleg?

A meleg hatására az erek kitágulnak, a véráramlás felgyorsul, így a tápanyagok gyorsabban jutnak el a sejtekhez, míg a toxinok és az izomlázat okozó anyagok ugyanilyen rekord sebességgel távoznak, minimális kárt és kényelmetlenséget okozva.

A víz felhajtó ereje tehermentesíti az ízületeket, a helyileg alkalmazott hidromasszázs pedig erejénél fogva képes a mélyen becsomósodott izomgócokat is kibogozni. A változatos masszázsprogramot kínáló medencék hatására úgy érezheted magad, mintha minden edzés után egy személyi gyúró lazítja el a húzódó izmokat és kényezteti sajgó tagjaidat.

Próbáld ki egy edzés után, és azonnal érezni fogod a masszázsmedence pozitív erejét!