Ismerje meg Amerika kedvenc jakuzziját Magyarország talán legnagyobb masszázsmedence kiállításán

Évről évre egyre szélesebb termékkínálattal jelentkezik a SpaTrend Expo Masszázsmedence Kiállítás és Vásár. Az idén augusztus 29. és szeptember 1-je között megrendezésre kerülő jakuzzi vásár minden eddiginél több masszázsmedencét vonultat fel. A jakuzzikat ezen a kiállításon feltöltve, működés közben csodálhatják meg a látogatók, sőt akár ki is lehet próbálni a pezsgőfürdőzés élményét a SpaTrend egyedülálló wellness részlegében.


A SpaTrend Expo azért is különleges, mert a kínálat nem csak darabszámban hatalmas, hanem több típus, forma és méret közül találhatnak rá a látogatók az igényeiknek leginkább megfelelő wellness eszközre.

A masszázsmedencék közül kiemelkedik az Amerikában talál legnépszerűbb jakuzzi márka, a HotSpring. A HotSpring formatervezőinek vezérelve a legnagyobb kényelem, az egészségmegőrzés és a kiváló, szemet gyönyörködtető impozáns és haladó design.

A HotSpring küldetése az, hogy a jakuzzi fekvő és ülőhelyeken elhelyezett masszázsbefúvói célirányosan fejtsék ki hatásukat különböző izmainkra. Ha a befúvók formai kialakítását, egymáshoz való elhelyezkedését nézzük, akkor arra lehetünk figyelmesek, hogy más-más elrendezéssel találkozunk, és jellemző módon a felső kategóriás modelleknél valamivel több fúvókát láthatunk. Ugyanakkor a kevesebb fúvóka is hatásos lehet, és kiváló élményt okoz, mert a HotSpring esetén jól vannak pozicionálva, és talán még nagyobb erővel masszíroznak az állandó nagy teljesítmény miatt.

A gyártó egy igazi különlegességgel is szolgál, mégpedig a Motomassage rendszerrel, melyben föl és le mozog a massszázsbefúvó, ami igen különleges élményt jelent.

A jakuzzi masszázs melletti funkciója, hogy kellemes atmoszférát teremtsen, ahol ellazulhatunk, kikapcsolódhatunk. Ezt szolgálja a külső és belső világítás, melynek segítségével jakuzzink éjszaka központi részét képezheti kertünknek. A külső világításnak a hangulaton túl az is a feladata, hogy minimális fényt szolgáltasson a medence körül, ha más világítás nem áll rendelkezésre. A belső ledvilágítás színe változtatható, de egy színnél lehetőség van megállítani, illetve természetesen ki is kapcsolhatjuk, ha a csillagokat néznénk, vagy éppen nappal fürdőzünk.

A SpaTrend Expón a HotSpring jakuzziknak többféle modelljét tekinthetik meg a látogatók. Akár családi, többszemélyes medencére vágyik, akár páros romantikára kertjében, a HotSpring egy életre szóló, kiváló választás.