Hagyományos forma, formabontó minőség: Infina árnyékoló

A természet ihlette formák köszönnek vissza az Umbrosa nepernyőkről, amelyek harmonikus megjelenése könnyedén olvad bele minden környezetbe. A hagyományos vonalat képviselő Infina kiváló minőségével és könnyű kezelhetőségével hívja fel magára a figyelmet.


Első pillantásra az Infina semmiben nem különbözik a bárhol beszerezhető napernyőktől, de egyetlen tapintás és közelebbi szemrevételezés elég, hogy ez a véleményünk drasztikusan megváltozzon. Az Infina árnyékolóból nem sajnálták az anyagot, a vászon minősége pedig kifogástalan.

A felső felfüggesztésű vászon (így alatta fekve nem látszik majd a tartószerkezet) többféle színben és típusban is elérhető. A prémium minőségű vászonpaletta főként visszafogott színekből építkezik, de a különleges technikai megoldással életre keltett, napfénynek is ellenálló Sunbrella típus már élénk, üdítő színeiről híres. Zöld, lila és világoskék vásznat is választhat, hogy feldobja kertjét, és a szálak közé zárt szín fakulásától sem kell tartania. A Sunbrella ugyanis még az UV károknak is nevetve ellenáll.

Válasszon az első osztályú árnyékolók közül, hogy hosszú évekig élvezhesse az árnyékos kert előnyeit!