Hogyan választ masszázsmedencét az, aki 15 éve velük kereskedik?

A vírusokban különösen gazdag téli időszak után a lélek és a test is vágyik a természet szépségére és nyugalmára, hogy a sok szürkeség után végre színekkel és gyönyörű formákkal vegyük körbe magunkat. Egy kültéri masszázsmedence beszerzése nemcsak azért jó ötlet, mert így évszaktól függetlenül élvezhetjük (melegben) a természetes csodáit, de egészségjavító és megőrző hatása miatt felturbózhatjuk immunrendszerünket is.


Most azonban nem arról lesz szó, hogy milyen pozitívumai és áldásai vannak egy masszázsmedencének az egészségünkre és életminőségünkre (ezekről olvashatsz itt, itt meg itt), hanem, hogy miként választhatjuk ki a számunkra ideális jakuzzit. A színek, formák és tudásbeli különbséget között eligazodni nem könnyű, pláne úgy, hogy egy olyan termék kiválasztásáról kell dönteni, ami jó esetben évtizedekig velünk marad.

Mit tudjon? Mekkora legyen? Fontos a márka vagy inkább a befúvók száma alapján döntsünk? Kiegészítők, igen vagy nem? És akkor a házon, kerten belüli elhelyezésről és kiépítésről nem is ejtettünk szót. Az egyre szélesedő kínálat szinte minden igényre tud megfelelő terméket felmutatni, de a megtalálásához nem feltétlenül elég az első boltba betérni. Nagyon fontos, hogy a megfelelő kérdéseket fogalmazzuk meg és ezeket tegyük fel a forgalmazóknak, hogy tökéletesen elégedettek lehessünk az eredménnyel! De mik ezek a kérdések? Ebben segít Vezse Roland, a SpaTrend tulajdonosa, aki munkájából kifolyólag már több, mint 15 éve foglalkozik masszázsmedencékkel.

„Tizenöt éve képviselem, értékesítem a medencéket. És az én életemben is eljött az, amikor szerettem volna a sajátomat kiválasztani.” - hangzik el az interjúban, amiből többet között azt is megtudhatja, hogy milyen szempontok szerint választ egy hozzáértő, aki 30 gyártó termékeit látta és hasonlítja össze.

 

Találja meg ön is ideális társát és medencéjét még a nyári időszak beköszönte előtt, hogy a legforróbb hónapokat már a hűs habok között töltse, akkor jöjjön az idei SpaTrend Expóra! Itt megismerkedhet a masszázsmedencék varázslatos világával, az idei modellekkel és fejlesztésekkel és szakértői segítséggel megtalálhatja azt a medencét, ami ön és családja életébe a leginkább illeszkedik. Ha szeretne ott lenni a rendezvények, akkor csupán annyi a dolga, hogy ide kattintva regisztrál, eljön március 6 és 14 között a kültéri kikapcsolódás fellegvárába.