Ismerje meg a kerek, habkönnyű jakuzzikat Magyarország talán legnagyobb masszázsmedence kiállításán

Az augusztus 23. és szeptember 1. között megrendezésre kerülő, nagyszabású SpaTrend Expo Jakuzzi Kiállítás és Vásáron megismerheti az idei év egyik legnépszerűbb jakuzzi modelljeit, a Softub masszázsmedencéket.


A masszázsmedence piacon újdonságnak számít a kerek, játékos, pehelykönnyű Softub jakuzzi. A Softub medencék nem csak a megkapó design miatt népszerűek. A Softub jakuzzi pehelykönnyű, könnyen szállítható, és szinte bárhol telepíthető.  A jakuzzi üzembe helyezés rendkívül egyszerű. A puha, kerek Softubot kicsomagolás után a helyére gurítjuk, a Hydromate szűrőhöz csatlakoztatjuk, feltöltjük a medencét, áramforráshoz csatlakoztatjuk, és már kezdődhet is a pezsgőfürdőzés.

A Softub esetében attól sem kell tartanunk, hogy a szomszédokat esetleg zavarjuk a jakuzzizással, a Softub ugyanis a világ egyik legcsendesebb masszázsmedencéje, melyről az egyedi Whisper technológia gondoskodik. A Softub gyártói a környezettudatosságra is igen nagy hangsúlyt fordítottak, mert a Softub rendkívül gazdaságosan üzemel: A motor által elveszített hőt újrahasznosítva, fűtésre használja.

A Softub ideális választás mindazoknak, akik gyorsan szeretnének egy szép masszázsmedencét telepíteni. Más masszázsmedencéktől eltérően a Softubot szűk bejáratokon, kisebb kertekbe is be lehet vinni, így azok számára, akik eddig azt hitték, a kis tér miatt le kell mondaniuk az otthoni wellnessről, a Softub a tökéletes jakuzzi.

Látogasson el a SpaTrend Expo Jakuzzi kiállítás és vásárra, és vigye haza azonnal az Önnek tetsző Softub masszázsmedencét.