Ismerje meg a klasszikus formájú, könnyen telepíthető jakuzzit Magyarország talán legnagyobb masszázsmedence kiállításán

Augusztus 23. és szeptember 1. között Ön is megismerheti a legkisebb helyekre is könnyedén telepíthető FreeFlow jakuzzikat a SpaTrend Expo Jakuzzi Kiállítás és Vásáron.


Azok számára, akik ragaszkodnak a masszázsmedence klasszikus formavilágához, ám kis helyre telepíthető jakuzzit keresnek, a FreeFlow masszázsmedencéi jelentik az ideális választást.

A világhírű jakuzzi gyártó, a Watkins Manufacturing készíti a habkönnyű és egyszerűen telepíthető jakuzzi családot, a FreeFlow-t. Az energiatakarékos működésű jakuzzi legnagyobb előnye, hogy nem kell szakember, vagy hosszas előkészület a telepítéséhez. Könnyű szerkezete és egyszerű használata miatt egy teljesen mobil darabot nyerhetünk a FreeFlow-val, amit bármikor átrakhatunk máshova.

A kis helyen, teraszon, vagy erkélyen is elférő jakuzzi családi, baráti összejövetelek főszereplője lehet. A habkönnyű medencetest rendkívül ellenálló, tartós és elnyűhetetlen anyagból készül.

Ismerje meg a SpaTrend Expón a FreeFlow jakuzzik mellett a HotSpring és a Softub masszázsmedencéket, és azok különböző típusait augusztus 23- és szeptember 1. között a SpaTrend ürömi bemutatótermében, és bízza magát a SpaTrend szakértőire a választás során. A SpaTrend Expón a masszázsmedencék mellett exkluzív kerti bútorok, prémium grillsütők, árnyékolók, szaunák és gőzkabinok sokasága várja a látogatókat, egyszóval a kínálatban minden olyan termék megtalálható, mely a tökéletes kert és terasz berendezéséhez szükséges.