Itt a jó idő, de még hiányzik valami a teraszról? Mutatjuk a megoldást!

Az ízlésesen berendezett funkcionális terasz megfelelő árnyékolással olyan lehetőség, amelyet meg kell ragadni mindenkinek, ha teheti. A forróság elől menedéket, a napi stressz után megnyugvást hozó kültér berendezése időtálló és időjárásálló! Ezt kínálja a GardenTrend!


A nyári melegben miért húzódnál vissza a négy fal közé a légkondi mesterséges hidegére bízva magad, amikor kint a burjánzó természet látványa, a lágyan zümmögő rovarok és a mindent betöltő illatok várnak?!

Élvezd ki maximálisan kerted adta örömöket a legnagyobb hőségben is egy jól berendezett és árnyékolóval is felszerelt kerti oázisban, ahol a simogató szellő ringat majd el.

Ebben nyújt segítséget a GardenTrend! A prémium minőségű kerti bútorok, árnyékolók és kiegészítők exkluzív kínálatában tartós, strapabíró, időjárásálló és időtálló bútorokat találsz!

A GardenTrend csapata meggyőződéssel vallja, hogy a legjobb élményért olyan bútort kell választani, ami nemcsak designos, de könnyen karban tartható, kényelmes és hosszú évekig minőségromlás nélkül használható.

Ennek megfelelően kínálatukban csak olyan cégek termékeit válogatják be, akik mindezt tudják! Vízlepergető szövetek, impregnált varrások, stabil, de könnyű alumínium vázak, vastag párnák, egyedi megjelenés és prémium alapanyagok alkotják a bútorokat, amelyek egy olyan különleges bevonatot is kapnak, ami védi őket a víz- és UV károktól!

Ha te is olyan minőségi kerti bútort keresel, ami élménnyé változtatja a kinti tartózkodást, akkor böngészd a GardenTrend kínálatát online vagy személyesen az ország több pontján található bemutatótermeikben!