Szemrevaló kanapék a nyári pihenéshez

A lágyan körbe ölelő balzsamos levegőn pihenni az árnyékban a nyár egyik feledhetetlen pozitívuma. A puha, kényelmes és tágas kanapék tökéletes helyszínt kínálnak egy délutáni szunyókáláshoz, olvasáshoz vagy nyáresti ejtőzéshez. A GardenTrend lounge kínálata minden igényt kielégít és az egyed darabok még saját árnyékolóval is rendelkeznek!


A GardenTrend magas minőségű kanapéi hozzájárulnak a maradéktalan pihenéshez, miközben meghatározó és látványos elemei lesznek a külterednek. A több személyes darabok között találsz keleties hangulatú, romantikus, és egyedi formavilágú kialakítást is. Ilyen például az Eye Catcher két oldalt nyitott, hagymakupola alakú, fedett kanapéja. A két oldalon található nyitott bejáratra szerelt függönyök lehetővé teszik, hogy elvonulj egy kicsit a világ szeme elől és csak magadra valamint szeretteidre koncentrálj.

A stabil alumínium vázra időjárásálló polyrattan borítás került, ami egyszerre nyújt romantikus és természetes hatást. A fa anyagát idéző, de nedvesség- és UV álló műanyag tartós és könnyen tisztítható. Ugyanez igaz a belső térben található szivacsra, amely sokat hozzáad a minőségi pihenéshez. Az Eye Catcher a teljes elvonulást kínálja, ha szeretnél egy olyan kényelmes sarkot, ami csak a tiéd!

A hasonlóan praktikus kialakítású Cardiff Lounge kör alakjával és elegáns színével hívja fel magára a figyelmet. Ugyanolyan kiváló anyagokból készül, de a design már sokkal klasszikusabb vonalakat mutat. A kör alakú bútor nagy helyet követel magának, amelyen akár az egész család összebújhat. Ha szerettek együtt időt tölteni a kertben, akkor a Cardiff remek választás. Az Eye Catchertől eltérően nem fedett, de egy felhajtható árnyékolóval rendelkezik, amely a kanapé feléig nyújt árnyékot. Hogy minden napállás védve legyetek a kanapé teteje tengelye körül elforgatható, így bármikor is szeretnétek kint hűsölni, könnyedén megtehetitek.

A Luxor kis és nagy kanapéja hagyományos formavilága a nappali bútorok megjelenését idézi. A karfás és háttámlával is rendelkező design már első pillantásra is kényelmesnek tűnik, de a fehér műbőr puhasága csak még csábítóbbá teszi a kanapét. A Luxor Lounge kontrasztos színvilága, puhasága és megannyi párnája tesz róla, hogy a luxus kanapé a szemnek és a testnek is kellemes pihenő pontja legyen a kertben. A Cardiff Lounge-hoz hasonlóan a napvédelemről egy lehajthat árnyékoló gondoskodik, amelyet egyetlen mozdulattal nyithatsz, zárhatsz.

Ide kattintva tudj meg többet a GardenTrend kiválóságairól, amelyek hozzájárulnak a pihenéshez és a felöltődéshez. A nappali bútorok kényelmet kínálnak a kertben anélkül, hogy az időjárás viszontagságai nyomot hagynának rajtuk.