Hát- és nyakfájás esetén is hatásos a masszázsmedence

Egy meghúzódó izom is képes napokig rossz hangulatot és fájdalmakat okozni, de a számítógépek és telefonok elterjedése is kedvez a nyakfájásnak. A házi gyógymódok és patikaszerek mellett érdemes kipróbálni a fájdalomcsillapítás legkellemesebb módját, a hidromasszázst is.


Mindenki életében eljön az a pont, ahol a nyak- és hátfájás már nem egy üres szófordulat, hanem egy valós, kellemetlen élmény. Van, akinél csak átmeneti az ismertség, de sokan hosszú ideig kénytelenek összebútorozni ezekkel a fájdalmakkal. Ilyenkor a szakszerű segítség mellett jól jön a masszázsfejek ereje, a meleg víz lazító hatása, a hidromasszázs képes enyhíteni a krónikus fájdalmakat is.

Mindegy, hogy a home office mozgásszegény életmódja, a sok ülés, a számítógépezés, egy baleset vagy más miatt alakul ki a fájdalom, a feszülő izmok merevsége enyhíthető és az állandóan kompenzáló tartóizmok tehermentesítése is megoldható masszázsmedencével. A víz felhajtó ereje csökkenti a nyomást és az izmokra nehezedő stresszt, a meleg ellazít és a masszázs pezsdíti a vérkeringést, az anyagcserét és így a gyógyulást.

A regeneráló hatást ráadásul kellemes masszázzsal párosul, ami a fájdalom helyett megkönnyebbülést hoz, minden korosztálynak.