Kialakított ülések nélkül is tökéletes lehet a masszázsélmény a jakuzziban

A Softub a legek masszázsmedencéje. A legcsendesebb, a leggazdaságosabb és az egyik legjobb hőszigeteléssel rendelkezik. Kinézetre nem is hasonlít a hagyományos jakuzzikra. Puha fala, kör alakja és szövet bevonata mellett az előre kialakított ülések is hiányoznak belőle. Érdekes módon pont ez az egyik elsődleges oka népszerűségének. Különösen kisgyerekes családok körében. Miért?


A legnagyobb Softub modellt leszámítva a belső tér teljesen egységes. A kényelmes, puha belső kialakítást nem szakítják meg a víz alatt nem látható élek, ülések vagy fekvőhelyek. Ezáltal a belső tér sokkal biztonságosabbá és nagyobbá vált. A család legkisebb tagjai is élvezhetik a meleg vízben való pancsolást és gyakorolhatják az úszást. A masszázsélmény a gyerekek többségét még nem különösebben érdekli, ahogy az egy helyben ülés sem annyira vonzó számukra. Az ülések és fekvőhelyek mellőzése lehetővé tette, hogy még a kisebb Softub medencék is relatív méretes belsővel rendelkezzenek. De a felnőtteknek is tartogat meglepetéseket a medence, hiszen a falakba épített jetek erős és széles skálán mozgó masszázst kínálnak.

Míg a kicsik pancsolnak és felfedezik a vizes közeget, a felnőttek relaxálhatnak, és élvezhetik a hidromasszázs lazító hatását. A puha külső és belső felület pedig a ki- és beszállást teszi még biztonságosabbá, hogy a mozgásuknak nehezített vagy korlátozott idősebb családtagok is bármikor használhassál a medencét. 

A Softub tehát az igazi családi masszázsmedence, ami a legkisebbtől a legnagyobbakig mindenkinek más-más, de ugyanolyan kielégítő és izgalmas élményt kínál.

Ha szeretnéd személyesen is megnézni a Softub medencéket, gyere el szeptember 6-ig a SpaTrend Expo Global rendezvényre és tapogasd meg a hőszigetelő anyagból készült, selymes borítást!