Már létezik energiatakarékos jakuzzi

A masszázsmedencék bekerülési ára mellett a vásárlók második legnagyobb aggodalma a fenntartási költség. Mennyi időt, energiát és pénzt kell egy jakuzzi rendszeres működtetésére szánni? Meglepő módon nem annyit, mint gondolnánk!


A Watkins gyártotta minőségi masszázsmedencéknél különös figyelmet fordítanak arra, hogy a szerkezet használata költéskímélő legyen. A cég messze túlszárnyalja a kötelező előírásokat technikai követelmények tekintetében, de mint a Watkins nagykövete, Scott Iverson elmondja a videóban, az ő céljuk nem a minimumra való törekvés, hanem, hogy olyan terméket nyújtsanak át a vevőnek, amit aztán élvezettel, rendszeresen és hosszú ideig használ majd. Ehhez pedig elengedhetetlen az energiatakarékos üzemeltetés. A vízkezelés esetleges nehézsége mellett a drága fenntartás ugyanis az egyik vezető oka, hogy a tulajdonosok nem használják rendszeresen medencéjüket.

A Watkins viszont elhivatott az emberek egészsége és jóléte mellett, ezért gondos és aprólékos mérnöki munkával túlbiztosítják a terméket, hogy az garantáltan a lehető legtakarékosabb és legolcsóbban működtethető legyen. A hogyan a rétegzett hőszigetelésben, a pontosan passzoló tetőben és a hatékony fűtőrendszerben keresendő.

Ha szeretnél még többet megtudni a Watkins gyártású medencék technikai kiválóságáról, a SpaTrend több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakértői várják a kérdéseidet!