Milyen befúvókat keress a jakuzziban?

Ha 40 fölött úgy ébredsz, hogy nem fáj semmid, akkor meghaltál! Ahogy telnek az évek, a saját bőrömön érzem, hogy mennyi igazság van ebben a mondásban. Sokszor jól esne egy teljes test masszázs, már ébredés után is. Még szerencse, hogy a jakuzziba reggel is bele lehet pattanni egy 20 perces frissítő fürdőre!


A jakuzzit a masszázsért veszik az emberek, ami képes ellazítani az izmokat, levezetni a feszültséget és elűzni a stresszt. A masszázst nyújtó (víz és levegő keverékével dolgozó) befúvók széles tárháza áll rendelkezése, amely száma és típusa modellről modellre változik. Minél szélesebb a repertoár, annál sokoldalúbb a masszázsélmény. A HotSpring medencéiben az úgynevezett körkörös terápia is elérhető. Ez azt jelenti, hogy minden ülő- és fekvőhely egy kicsit más befúvókészlettel és elhelyezéssel rendelkezik, így a test egy-egy területére tudsz koncentrálni. 5 perc ellazulás után pedig jöhet a következő hely, hogy a test egy másik részét is kezelésbe vedd. Ha minden helyen eltöltöttél 5 percet, az egy teljes testmasszázsnak felel meg, amit ébredés után és munka vagy sportolás végeztével is élvezhetsz.

A befúvók ereje (és sokszor a vízsugár iránya is) személyre szabható, hogy a család minden tagja a számára ideális masszázsélménnyel gazdagodjon. Nézd meg a videót és láthatod, hogy milyen egy minőségi befúvó!

A egy jó masszázsmedence, ami garantáltan minőségi masszázst kínál a nyakizmoktól egészen a talpig képes átmozgatni és ellazítani az izmokat! Ezen a területen nem érdemes lejjebb adni az igényekből, mert az idő előrehaladtával csak nő majd az igény a pihentető masszázsra.

Válassz hát sokoldalú, erős, vizet is fújó befúvós masszázsmedencét, amiben kényelmes az ülés. Érdemes tehát kipróbálni a jakuzzit, beleülni és megtapintani, amit a SpaTrend ürömi bemutatótermében például bátran megtehetsz!