Mobil jakuzzi profi hidromasszázzsal

Ha profi hidromasszázs élményre vágysz, de fontos számodra a jakuzzi mobilitása is, nem kell minőségi kompromisszumot kötnöd, mert a Softub minden kívánságodnak megfelel.


A puha falú Softub medencék egyszerre adnak mobilitást és stabilitást. A puha falú jakuzzik hőszigetelő anyagból készülnek, így kiválóan tartják a meleget és a tapintásuk is kellemes. Teljes, gépészettel együtt számolt súlyuk sem éri el a 100 kilót, ezért könnyen mozgathatóak. Sőt, kerek formájuk miatt gurítani is tudod őket.

Ha szeretnéd a kertben gyakran áthelyezni a jakuzzit vagy nyaralóba szánod az egységet, amit téliesítésnél pakolnál el, a Softub az ideális választás.

Hőszigetélese, masszázsteljesítménye a legjobb minőségű jakuzzikat idézi, de közben nem kell lemondanod a mobilitásról sem. Gyerekek és idősek számára különösen ideális, hiszen puha kiképzése és a víz alatti területek egységessége csökkentik a balesetek kockázatát.

Ezt a medencét télen, nyáron bátran kint hagyhatod, hogy egész évben élvezd a hidromasszázs minden előnyét, a kerted azon pontján, ahol éppen szeretnéd.