Staycation az új trend a nyaralásban

A minőségi és pihentető nyaraláshoz nem kell feltétlenül messzire utazni. Az elmúlt időszak remekül megmutatta, hogy otthon, a kertben is kiválóan kialakítható olyan élettér, ami felér egy mindennapi wellness nyaralással! A staycation megvetette lábait és úgy tűnik, hosszú ideig velünk marad!


A staycation vagyis az otthon töltött nyaralás a világjárvány idején robbant be a köztudatba, amikor mindenki kénytelen volt otthon eltölteni a szabadidejét. A szükségmegoldás végül hatalmas siker volt. Kiderült, hogy nem is olyan nehéz egy jól berendezett kertben hosszabb időt tölteni, amely ráadásul, pihentető, relaxáló és fel is tölt. 

Ha eddig még nem tetted, próbáld ki hát te is az otthoni nyaralást, ami most az elszabadult infláció és a valuták miatt egyre drágább külföldi utak miatt hasznos és izgalmas alternatíva. Alakítsd át teraszod és kerted  úgy, hogy az ott töltött idő egyszerre lehessen pihentető, aktív, inspiráló és megnyugtató, a hangulatodtól függően!

A kényelemről a Jati&Kebon minőségi kerti bútorai garantáltan gondoskodnak. Az elegáns, színeivel minden típusú kertbe remekül illeszkedő Fortuna bútorok állják az időjárás és a gyereksereg rohamait is. A kétszemélyes napozóágy ideális romantikus összebújásokhoz, álmos reggelekhez a gyerekekkel vagy késő esti baráti beszélgetésekhez. Az erős alumínium váz és a puha párnák tökéletes pihenést és stabilitást kínálnak.

Az időjárásálló és könnyen tisztítható párnák a Fortuna ülőgarnitúra sajátjai is. A szett kényelme a beltéri bútorok pazarságát tükrözik, de a szövetek ideálisak kültérre is, mert ellenállnak a gombának, baktériumoknak, napfénynek, párának, klórnak, foltoknak és izzadtságnak.

A Fortuna bútorok kötélfonatai és vékony lábai trendi és elegáns külsőt kölcsönöznek a szett minden darabjának, amelyek egymással is bátran variálhatóak. Ha a Jati&Kebon családot választod, biztosan nem lesz panasz a kerti bútoraid minőségére, tartósságára és kényelmére!