Szerezd be időjárásálló kerti bútoraidat, hogy egész évben élvezhesd a kültered

Az idei nyár nem csak azt mutatta meg, hogy mennyire fontos a kényelmes, hosszú ott tartózkodást is lehetővé tevő kültéri bútorcsalád, hanem azt is, hogy mennyire változékony lehet az időjárás még a legmelegebb hónapokban is. Válassz időjárásálló, a nappalik kényelmét hozó kerti bútorokat és egy újabb kijárási korlátozás sem ronthatja el a szabadidődet!


Kényelmes, egész évben használható és a szemet is gyönyörködtető kerti bútorokkal vár a SpaTrend Max City-ban található üzlete. A kínálatban minden megtalálható, ami egy élhető, szerethető és minden igényt kielégítő terasz vagy kert berendezéséhez szükséges. A hatalmas alapterülettel és még nagyobb választékkal rendelkező üzlet olyan magas minőségű bútorokat, napozókat, árnyékolókat kínál, amelyeknek nem árt az eső, az UV sugárzás, tehát egész évben kint hagyhatóak, anélkül, hogy minőségi romlás következne be. Emeld magasabb szintre te is otthonod kényelmét, és semmilyen kijárási korlátozás nem foszthat meg a megérdemelt kikapcsolódástól.

Nem kell a négy fal közé zárva töltened a rossz időt sem, ha a Jati & Kebon, a Jardinico vagy Umbrosa modelleket köszöntöd otthonodban, mert stabil felépítésüknek, sunbrella szövetüknek és esőbiztos anyaguknak hála nem kell elpakolni ezeket a bútorokat esőben. hóban, fagyban sem. Egy teraszmelegítő segítségével még a nyár elmúltával is hosszan élvezheted kerted, teraszod kényelmét, egy fárasztó nap után a természetben pihenheted ki magad a naplemente színpompáját figyelve.

Látogass el augusztus 28 és szeptember 6-a között megrendezett SpaTrend Expo Globalra és személyesen választhatod ki a négy évszakos bútorok közül a szívednek legkedvesebbeket.