Mit jelent a kapitány ülés a jakuzziban?

Egy masszázsmedence ellazít, pihentet és karban tartja a szervezetet. Érdemes azonban ennél egy kicsit mélyebben is megismerned a jakuzzikat, főleg, ha várásláson töröd a fejed. Miben térnek el egymástól? Mitől lesz egy masszázsmedence népszerű? És mi az a kapitány ülés?


A kapitány ülés kérdését talán a legkönnyebb megválaszolni, kezdjük is ezzel. A masszázsmedencék belső kialakítása szerint találhatunk bennük ülőhelyeket, fekvőhelyeket, vagy ezek valamilyen arányú keverékét. A profibb modelleknél a különféle helyek más-más jetkiosztással rendelkeznek, így a medence bármely pontján is ülsz/fekszel, egyedi masszázsélményben lesz részed. A kapitányülés, ami sokszor valójában egy fekvőhely, a medence fő attrakciója. Ide összpontosul a legtöbb jet és itt a legváltozatosabb kínálat is. Tetőtől talpig átmasszíroznak a befúvók ezen a helyen, így mindenkinek érdemes 5-10 percet itt eltöltenie.

Amerika egyik legnépszerűbb masszázsmedence gyártójára, a HotSpringre jellemző, hogy jakizzukat a körkörös terápia elvén alakítják ki. Az egyes ülő- és fekvőhelyek tehát más élményt kínálnak, de ha mindegyikben ülsz egy keveset, akkor mire a sor végére jutsz vagyis, körbe érsz, minden porcikádat átmasszírozza a medence. Ez a sokoldalúság, ez a maximális hatékonyság és a kapitány ülés nagyszerűsége azonban csak töredéke azoknak az indokoknak, amiért a HotSpring Envoy az egyik legeladottabb masszázsmedence.

Ha kíváncsi vagy, hogy miért olyan népszerű és mi emeli ki a tömegből, akkor less bele a videóba,  vagy nézd meg személyesen, az augusztus 28-án kezdődő SpaTrend Expo Global jakuzzi kiállításon és vásáron!