Szerezz be mindent még a nyári szezon előtt a kertbe egy helyről

Szeretnéd, ha kültéri területed egy olyan hely lenne, ahol a kikapcsolódásé és pihenésé a főszerep? Ahova elvonulhatsz a nyári hőségben egy fárasztó nap után feltöltődni? A kültéri wellnessre szakosodó GardenTrend kínálatában különleges bútorokat, kiegészítőket és inspirációt is találsz álmaid kertjének létrehozásához!


A jó idő beköszöntével egyre nagyobb szerepet kap majd a kültéri terület a mindennapjaidban. Feltéve, ha az egy jól felszerelt, stimuláló és igényeid szerint berendezett rész, ahova szívesen vonulsz el egy nehéz nap után. Ideális esetben a kert vagy terasz az otthon szerves része, ahol élvezheted a friss levegőt, a virágok illatát és a csillagos eget. Ehhez kínál minőségi kerti bútorokat. árnyékolókat és hasznos kiegészítőket a GardenTrend, hogy egy pihentető nyaraláson érezhesd magad otthonodban is.

Akár aktív, akár passzív pihenésre vágysz a szabadidődben vagy esetleg otthonról dolgoznál a nyári hónapok alatt, a GardenTrend széleskörű kínálatában megtalálod azokat a termékeket, amelyek hosszú ideig szolgálják majd igényeidet.

A legjobb és kültérre szánt alapanyagokból készült kerti bútorok között ülőgarnitúrák, étkezőszettek, napozók és különleges daybedek várják az érdeklődőket, akik inspirációt meríthetnek az ízlésesen berendezett bemutatótermekben. Országosan három jól felszerelt helyszín (Üröm, Nyíregyháza, Törökbálint) várja, hogy személyesen is kipróbált az első osztályú bútorokat és megtapasztald luxus termékek előnyeit!

A teljes teraszberendezést újítanád meg? Vagy csak egy kávézó asztalt, netán sokoldalú árnyékolót keresel? Akkor itt kezd a kutatást!

A kültéri nappalik hangulatát és kényelmét garantáló ülőgarnitúrák mellett, munkaasztallá is alakítható kávézóasztalokat, medence mellé ideális bárszetteket és romantikus kanapékat is hazavihetsz, hogy egy mindig elérhető luxus nyaralót alakíthass ki otthonodban.

Látogass el még a nyári szezon kezdete előtt a bemutatótermek egyikébe és válogass a teljes kínálatból. Az ideális bútorok és kiegészítők kiválasztásában a nagy tapasztalattal rendelkező szakértők segítenek majd, hogy kialakíthasd álmaid külterét! Téged is vár a GardenTrend!