Kerti bútor tisztítás és ápolás egy lépésben

A kerti bútorok tisztítását és ápolását legalább évente egyszer érdemes elvégezni, hogy az eső, a szél, a pára és a rovarok negatív hatásait kiküszöböld. A fém, a fa, a műanyag és a szövet elemek is meghálálják az alapos gondozást, amihez szakértő segítséget nyújt a Softcare termékcsalád!


A Softcare termékek környezetkímélő készítményei speciálisan egy-egy anyagtípushoz készülnek, hogy végjék és ápolják azokat. A szórófejes flakonnal érkező termékek felvitele rendkívül egyszerű, mert elég a kívánt felületre permetezni azt. A tisztítókat ezután egy szivacs segítségével csak le kell törölni, míg az ápoló, védő termékeket el sem kell távolítani. A pár perces munka eredménye egy újszerű, tiszta kerti bútor, ami állja az időjárás rohamait. 

Ha szeretnéd hosszan megőrizni a szeretett kültéri bútoraidat legjobb formájukban, élvezni a puha párnék ölelését és nem bosszankodni egy foltot hagyó kiömlött üdítő felett, akkor tedd próbára a Softcare szakértelmét!

A textilvédő minden szövethez használható, és ahogy a videóból látszik, abban játszik nagy szerepet, hogy vízlepergetővé teszi még az eredetileg nem kültérre szánt anyagokat is. A kertben tartott párnákra, takarókra érdemes felvinni a védőszert, de a nehezen takarító helyeken, mint például az autó is nagy hasznát veszed majd. A készítmény egy védőréteget képez az anyagok felületén anélkül, hogy azok színét vagy  tapintását megváltoztatná, így észrevétlenül élvezheted a pozitív hatást.

A Softcare műrattan tisztító a polyrattan vagy műanyag kerti bútorok tisztítását és ápolását végzi egyszerre. A felületre rakódó kosz eltávolítása mellett egy plusz viasz réteget is felvisz a bútorok felszínére. Ennek köszönhetően azok újra fényesen ragyognak és jobban ellenállnak az időjárás rohamainak.

A termékcsalád faápolója értelemszerűen a fából készült bútorok számára készült. A fa az egyik legsérülékenyebb anyag az időjárással szemben, hiszen a meleg szárítja és koptatja a felszínt, a nedvesség pedig kikezdi és erodálja a fát. Hogy a vékonyabb részek se gyengüljenek meg és a fa bútor ne veszítsen kezdeti ragyogó megjelenéséből, használd a Softcare faápolóját. Ez megóvja a fát a kiszáradástól és napkároktól, valamint egy kellemes fényt is ad pluszban a felületnek.

A védő és ápoló készítmények előtt jöhet a kültéri bútorokhoz ajánlott tisztító, zsírtalanító és a makacs szennyeződések eltüntetője. A Softcare tisztítója fa, és műanyag bútorokról is eltávolítja az olajos, zsíros koszt, a fákról alácsöpögő gyantát vagy a levegőből lerakódó és a felszínen megülő szennyeződéseket. A növényi alapú tisztítószer nem tartalmaz oldószert, ezért nem sérti a bútorok anyagát. A készítmény biológiailag lebomlik, ezért nyugodtan lemoshatod a kertben a bútorokat, nem kell a virágok vagy a pázsit miatt aggódnod.

Bízd kültéri bútoraidat a Softcare szakértelmére és hosszú ideig élvezheted a bútorokat a legjobb formájukban!