Természetes, vagy modern design: A Limelight Flair és a Highlife Sovereign

A HotSpring különböző szériái más-más előnyös tulajdonságra fektetik a hangsúlyt. Cikkünkben két hasonló minőséget, mégis teljesen más atmoszférát kínáló masszázsmedencét szeretnénk bemutatni.


Adott két hatszemélyes spa, saját, egyedi megjelenéssel és kialakítással. Míg a Limelight Flair 2018-as modellje sokkal inkább a modern design jegyében került megtervezésre, a Highlife Sovereign a természetes, letisztult elegancia vonalaival nyeri el a pihenésre vágyók tetszését.

A Flair 43 befúvó segítségével kínál minőségi hidromasszázst, míg a Sovereign 28 precízen kialakított és mérnöki pontossággal elhelyezett jetnek köszönhetően lazítja el a fürdőzők minden porcikáját – az üdítő élményt ráadásul a speciális MotoMassage is kiegészíti: a HotSpring által kifejlesztett befúvó a gerinc vonalán végez folyamatos fel-le mozgást, így egy igazi masszőrhöz hasonló kényeztetést és felfrissülést ígér a hátizmoknak.

A SpaTrend július 6-án és 7-én különleges nyílt nappal várja a rendszeres masszázsmedence használat pozitív élettani hatásai iránt érdeklődőket: látogasson el a SpaTrend bemutatótermeibe Ürömön, a MAX City bevásárlóközpontban, Nyíregyházán, illetve az Aura Spa üzletében, Veszprémben, és ismerje meg közelebbről az otthoni wellness tér berendezéséhez szükséges prémium termékek széles választékát!

 

Címkék: