Tisztább masszázsmedence kevesebb vegyszerrel

Aki szereti a vizet, az nyáron garantáltan vágyik a rendszeres úszásra, csobbanásra. Egy kertben álló medence vagy jakuzzi egészen új minőségi magaslatokba emelheti a szabadidő eltöltését. Csak ne lenne az a fránya vízkezelés!


A medencehasználók többségét a vízkezelés és tisztítás kellemetlensége tartja vissza a napi vagy rendszeres használattól. Ahhoz, hogy a víz állandóan tiszta, finom illatú és szennyeződéstől mentes lehessen egy egész sor termékre és vegyszerre szükség van. Legalábbis volt, amíg az Aquafinesse vízkezelő meg nem érkezett. Az AquaFinesse egy környezet- és bőrbarát adalékanyag, amely segít drasztikusan lecsökkenteni a medence víztisztaságához szükséges vegyszerek mennyiségét. A heti egyszeri adagolású AquaFinesse tehát nem tisztítószer, de használatával egyetlen triklór tablettára mérsékelhető a klórszükséglet és a habzásgátlókra sem lesz többé szükség.

Az oltalom alatt álló adalékanyag használata mindössze heti 2 percet vesz igénybe, így nemcsak bőr, de időbarát megoldás is. Ha szeretne ön is azok közé a büszke medencetulajdonosok közé tartozni, akik életét nem nehezíti feleslegesen a vízkezelés, akkor váltson most AquaFinesse-re a Switch Kittel.

A csomag tartalmaz egy 1 literes kiszerelésű AquaFinesse folyadékot és két tisztítótablettát, amellyel mélyreható tisztítókezelésnek vetheti alá medencéjét, hogy utána már csak fent kelljen tartani az ideális állapotot. A Spa Clean csőrendszertisztító tabletta a nehezen elérhető csövek mélyéről is kipucolja az akár évekkel ezelőtt lerakódott szennyeződéseket, így ezek a láthatatlan zugokban megbújó koszocskák nem szennyezik vissza a vizet. A Filter Cleaner tabletta pedig a meglévő szűrőket varázsolja újjá és alapos mély tisztítással.

Ez a hármas garantálja, hogy egész nyáron tiszta, friss vízben élvezhesse a pihenést és relaxálást. Minimális munkával, minimális klórral és rengeteg csodás perccel!