Úszó kínálótálca a végtelen pancsolásokhoz a kánikulában

Küszködik a légkondi, az ablakok szorosan zárva, a redőnyök lehúzva, de még így is csak egy hűsítő csobbanás reménye tartja önben a lelket? Akkor mutatunk egy kiegészítőt, ami segít, hogy ha egyszer bement, már ki se kelljen szállnia a vízből!


A víztisztaság érdekében hasznos a vizet és az ételekt külön kezelni, ami a fürdés megszakítását jelenti. De mi van akkor, ha ez a kettő többé nem összeférhetetlen páros? Nem kell attól tartania, hogy egy lehulló morzsa tönkreteszi a jól beállított kémiai egyensúlyt, hagyja, hogy egy felfújható tálca hozza el önh9z a legfinomabb falatokat.

A Spa Bar felfújható kínálója biztonságos közelségbe hozza az ételeket, italokat a medence vizéhez anélkül, hogy a víztisztaság miatt kellene aggódnia. A medence szélére rögzíthető vagy a vízen úsztatható tálca több, eltérő nagyságú mélyedése várja a gyümölcsöket, sörösdobozokat vagy borosüveget, hogy ki se kelljen lépnie a vízből egy hűsítő kortyra.

Szeretné a medencében hűsölve élvezni a nyári napokat? Akkor készítse be a hideg italokat és a finom falatokat a Spa Bar-ba, és semmi sem gátolja a végtelen hűsölést a habokban!