Űzd el a tavaszi fáradtságot jakuzzis én-idővel

Az egyre divatosabb én-idő megélése egyáltalán nem könnyű vagy egyértelmű mindenki számára, hiszen a csendes semmit tevés sokak szemében egyenlő a felesleges időtöltéssel. Pedig a lelki egyensúly megőrzésében fontos szerepe van az egyedül töltött kikapcsolódásnak is. A masszázsmedence tökéletes helyszín a relaxálásra, mert itt egyedül lehetsz a gondolataiddal, miközben fizikálisan is felfrissülsz!


Ha te is azok közé tartozol, akik nem nehezen szánják rá magukat az egyedül töltött pihenésre, próbáld ki a jakuzzizást és a hidromasszázst. A modern masszázsmedencék annyi programot, fény- és vízjátékot tartalmaznak, hogy garantáltan nem fogod unalmasnak találni azt a 20-30 percet, amit a szakértők ajánlanak. Ennyi időre van ugyanis szükség ahhoz, hogy a meleg víz és a masszázs együttesen kifejthesse pozitív élettani hatásait. Ezek közé tartozik az izomlazítás, a stresszoldás, a görcsök és húzódások feloldása, az érrendszer edzése valamint  regeneráció és anyagcsere felgyorsulása.

A rendszeres masszázsmedence használók fizikai állapota javul és életminőségük jobbá válik. Jobban és könnyebben alszanak, koncentrációjuk javul és csökken a fáradtság és fájdalom érzete. A víz felhajtó ereje segít levenni a terhelést az ízületekről és inakról, ami nemcsak kellemes, de hosszú távú egészségügyi előnyei is vannak.

A fizikai előnyök pedig szoros összefüggésben állnak a jakuzzi lélekre ható pozitívumaival. A meleg víz lazító hatása segít, hogy a stressz által görcsbe merevedett izmok végre kiengedhessenek, és a merevség csökkenése pedig magával hozza az elme megnyugvását. Az agy úgy érzékeli, hogy elmúlt a stresszt okozó veszély, a figyelem tágul és a gondolatok újra szabadabban szárnyalnak. Ez a koncentrációs képesség növekedésével és jobb döntéshozatallal is jár.

A meleg víz emellett biztonságérzetet ad, a masszázs pedig kellemes érzésekkel tölt el, így a jakuzzi több szempontból is tökéletes helyszín a múlt átgondolására, a jelen értékelésére és a jövő megtervezésére. A téli bezárkózás után tavasszal nemcsak a természet nyit, hanem az emberek is kalandvágyóbban, bevállalósabbak lesznek. Ehhez adhat egy önbizalomlöketet a rendszeres jakuzzizás, ami egy meghitt, biztonságos és inspiráló környezetet teremt a minőségi kikapcsolódáshoz!

Pihend ki te is  a tél szürkeségét a meleg vizes hidromasszázs segítségével és frissülj fel lelkileg is az éledő természetet figyelve a saját kerti masszázsmedencédben!

Ha még nem találtad meg álmaid masszázsmedencéjét, amit egyedül és szeretteiddel is élvezhetsz az év 365 napján, akkor látogass el a SpaTrend bemutatótermeinek egyikébe. Itt a legmodernebb jakuzzik, prémium kategóriás kiegészítők és szakértő eladók várnak!