Őszi wellness a téli egészségért

Ősszel nemcsak az hidegebbre forduló idővel, de kevesebb napsütéssel és a munkahelyi (év végéhez köthető) stresszel is meg kell küzdeni. A rosszabbodó hangulat és a fokozódó nyomás az egészségre is negatív hatással van, amin az őszi wellness több fronton is segít.


Egy szauna szeánsz, egy meleg vizes hidromasszázs vagy egy gőzfürdős szekció csökkenti a testben megjelenő stresszhatásokat. Az izmok kilazulnak, a görcsök feloldódnak. Az egész hangulat pozitívabbá válik és a test jóleső kifáradása miatt az esti pihentető alvás is garantált.

Az őszi wellness  - a melegnek és a tapasztalt hőmérséklet különbségeknek köszönhetően - edzi a szívet és az érrendszert, valamint pozitív hatással van az immunrendszerre is. Egy fitt, stresszmentes szervezet ráadásul gyorsabban és hatékonyabban küzd meg a betegségekkel, megfázásokkal, így a rövid és hosszútávú pozitív hatások mellett a tartós egészségre is befizet egy-egy wellness alkalmával.

Ha az egész családja számára szeretné hazavinni ezeket az előnyöket, akkor használja ki a szüreti jakuzzi vásárt és szerezze be a pihentető és relaxáló wellness eszközöket és őrizze meg egészségét egész télen!