Profilom 2018. március 20. Kedd - Klaudia

Hogyan újítsd meg a bőröd 5 lépésben? Arcfiatalítás ősszel...

2016. 09. 11.
Ahogy hűvösödnek a napok, úgy kell szépen-lassan a bőrápolási szokásokat is az új évszak követelményeihez igazítani. A napsütés miatti foltosodás és kiszáradás orvoslása mellett fel kell készülni a csapadékosabb, szelesebb időre, hogy egészséges és hibátlan bőrrel várhasd a telet.1. lépés: Táplálás tisztítás közben isA gyengéd tisztítás érdekében, használd a !QMS Deep Cleansing arctisztítót, mely véd a környezeti ártalmak ellen és úgy hidratál, hogy közben mélyen kitisztítja a pórusokat, így a bőr szabadon lélegezhet. A tisztítást egy kémiailag kiegyensúlyozott frissítő arctonikkal fejezd be, amely üde érzést hagy maga után.2. lépés: RadírozásA nyári meleg és napsugárzás nyomán kialakult bőrhibák eltüntetéséhez a bőrfelszín radírozására van szükség, ami eltávolítja a sérült és felesleges hámsejteket. A QMS Exfoliant Fluid hámlasztó folyadék rendszeres használata a látványos felszíni javulás mellett a bőrt mélységeiben is ápolja. 3. lépés: Hidratáló bombaA felső hámréteg eltávolítása után jöhet az igazi mély ápolás, amelynek során egy szérum segítségével állíthatod vissza a bőr természetesen ragyogó állapotát. Az aktív hatóanyagokat magas koncentrációban tartalmazó Co-Lectine 3 szérum könnyen és gyorsan felszívódik. Ráérősebb napokon választhatod az arcmaszkokat is (Activator Mask, Hydro Foam Mask), melyek ránccsökkentő hatásuk révén újra élettel töltik meg az igénybe vett bőrt.4. lépés: Kényeztetés és ápolásA bőr hidratálása után jöhet a felszíni pigmentáció csökkentése. Az erős napsütés hatására kialakuló öregségi foltok eltüntetése helyi kezelés kínál, melyhez használd a Skin Tone Light szérumot. A gyors eredményeket felmutató készítmény a sejtmegújító képességénél fogva lesz hatékony fegyver a barna foltok ellen.5. lépés: VédelemA bőrápolás utolsó lépéseként a megelőzésre kell helyezni a hangsúlyt. A nyár elmúltával sem szabad lebecsülni a Nap erejét, így a fényvédők alkalmazására a továbbiakban is szükség lesz. Használj a hideg, felhős napokon is naptejet a Cellular Sun Protection SPF50-et, mely véd a leégés ellen és a nap általi bőröregedés ellen.

Gyönyörű bőr ajándékba

2015. 12. 07.
Ahogy közeleg a Karácsony, úgy egyre többen gondolkodunk el azon, hogy mivel is lepjük meg szeretteinket. A csodálatosan szép és fiatal bőr mindenkinek az álma. Ha Valami igazán hasznosat szeretnél párodnak, családtagjaidnak ajándékozni tudd, hogy a tündöklő szépség mindenkinek jól esne.Néhány tippel készültünk azoknak, akik az otthoni arcápolás csodáját szeretnék másokkal megosztani. Olvasd el, és biztosan tele leszel ötletekkel!1. lépés: Táplálás tisztítás közben isA gyengéd tisztítás érdekében, használd a !QMS Deep Cleansing arctisztítót, mely véd a környezeti ártalmak ellen és úgy hidratál, hogy közben mélyen kitisztítja a pórusokat, így a bőr szabadon lélegezhet. A tisztítást egy kémiailag kiegyensúlyozott frissítő arctonikkal fejezd be, amely üde érzést hagy maga után.2. lépés: RadírozásA nyári meleg és napsugárzás nyomán kialakult bőrhibák eltüntetéséhez a bőrfelszín radírozására van szükség, ami eltávolítja a sérült és felesleges hámsejteket. A QMS Exfoliant Fluid hámlasztó folyadék rendszeres használata a látványos felszíni javulás mellett a bőrt mélységeiben is ápolja. 3. lépés: Hidratáló bombaA felső hámréteg eltávolítása után jöhet az igazi mély ápolás, amelynek során egy szérum segítségével állíthatod vissza a bőr természetesen ragyogó állapotát. Az aktív hatóanyagokat magas koncentrációban tartalmazó Co-Lectine 3 szérum könnyen és gyorsan felszívódik. Ráérősebb napokon választhatod az arcmaszkokat is (Activator Mask, Hydro Foam Mask), melyek ránccsökkentő hatásuk révén újra élettel töltik meg az igénybe vett bőrt.

Intelligens bőrápolók a fiatalos megjelenésért! Kollagénes arcfiatalítás, ahogy Dr Schulte látja...

2015. 10. 27.
 A legtöbb ember szinte mindent megtenne, hogy a kor előrehaladtával csökkentse azoknak a bizonyos kis ráncoknak látszatát. Vannak, akik biztosra mennek, és kés alá fekszenek, de ha Te valami kevésbé drasztikus, mégis hatékony módszert keresel, íme egy tudományosan sokat bizonyított szuper termékcsalád, mely fejlett technológiájának köszönhetően épp olyan hatékony lehet.A !QMS Medicosmetics bőrápolói 15 éves sikertörténetet tudhatnak maguk mögött, és néhány év magyarországi kihagyás után most egy az eddiginél még szélesebb bőrfiatalító termékcsaládot megalkotva mindenki számára elérhetővé tette a szép bőrt! A !QMS természetes hatóanyagai miatt bárki számára használható bőrterápiát kínál, eredményeivel pedig félúton jár az orvoslás és a kozmetikai kezelések között.A márka alapítója, Dr. Erich Schulte a tudomány iránti szenvedélyét egyesíti a baleseti- és kozmetikai sebészet területén elért óriási tapasztalataival. Minden termék hatékonysága tudományosan bizonyított, melyek mögött több éves klinikai kutatás áll, továbbá az a fajta elhivatottság, amely arra irányul, hogy kialakítsa a tökéletes egyensúlyt a korszerű összetevők között és megalkossa a legfejlettebb „bőrszállító” rendszereket.A !QMS célja, hogy a bőrt újra természetes, egészséges állapotba hozza és javítsa természetes nedvesség felvevő képességét, hidratáslhatóságát. Dr Schulte egy komplett rendszert dolgozott ki arra, hogy a bőr feszességéért felelős kollagént  a bőr legmélyebb rétegeibe juttassa. Az eredeti kollagén formulát dr. Schulte sebészeti körülmények között kísérletezte ki, és olyan hatékonynak bizonyult a bőr tónusának helyreállításában, hogy egy teljes otthoni ápolási rendszer alapjává vált.Dr Schulte otthoni QMS programja és kozmetikai kezelései már Magyarországon is elérhetők. Páciensek százai igazolják, hogy a QMS módszer nagyszerűen működik. Elég néhány nap, hogy bőrén látványos eredményeket tapasztaljon, és 4 hónap, hogy bőre teljesen megváltozzon: megfiatalodjon, újra telített legyen, újra éljen, mint gyerekkorában, vagy csak néhány évtizeddel korábban... Ha kíváncsi a QMS orvoskozmetikai termékeire és kezeléseire, kattints ide!
 Facebook
A szerkesztő ajánlata
A hét témája