Szerző - Tarsoly László

  • Cigánypecsenye

    Eddig megismertettelek benneteket egy jó pár ország autentikus ételével, melyeket anno csakis faszénparázs felett készítettek. Most következzen kis hazánk 1800-as évekre visszanyúló finomsága, melyről már Jókai Mór is írt. Ez ...

    Bővebben
    Cimkék:
  • Kantoni bbq kacsazúza nyársak

    Ha barbecue-ról beszélgetünk, mindenkinek leginkább az amerikai, a thai vagy japán módszerrel készült ételek jutnak eszébe. De kevesen hallottak a kínai bbq-ról, amit ezúttal szeretnék nektek egy igazán finom recepten ...

    Bővebben
    Cimkék:
  • Cassoulet a francia babos egytál

    A Cassoulet egy francia babos egytálétel, melynek elég sok változatát ismerjük. Van aki csirkével, van aki kacsával és van aki sertéssel készíti. Mi most a szaftosság és az enyhén ragacsosság jegyében ...

    Bővebben
    Cimkék:
  • Sajtos Jalapeno rakéták

    A világ legegyszerűbb vega receptje, amit kedves barátnőmnek készítettem. Egyetlenegy speciális hozzávaló szükséges hozzá: egy kimustrált grillezős mikrosütő (kimondani is iszonyat) fém alátétje - ez is csak azért, hogy legyen ...

    Bővebben
    Cimkék:
  • Kalbi-japán bbq oldalasa

    Szeretnék most bemutatni nektek egy igazi bbq különlegességet, amely nem Amerikából származik, hisz annak elkészítését szinte már hazánkban is kötelező tananyaggá tették. A bbq nem csak Amerika, ezt el kell fogadjuk, mint ...

    Bővebben
    Cimkék:
  • Octopussy burger

    Még mindig tart a nyári hőség, nálunk ma 38 fok volt, grill mellett nem is mertem megnézni, épp ezért ismét egy könnyedebb, mediterrán jellegű különlegességet szeretnék nektek prezentálni. Ez nem ...

    Bővebben
    Cimkék: