Szerző - Tarsoly László

  • Szecsuáni sertésszűz

    A sertésszűz egy kifejezetten sokoldalú húsfajta, nagyon sok recept-variánsát lehet fellelni szerte a világon. Számomra talán a legfinomabb a csengtu-i (Szecsuán tartomány fővárosa-Kína) szűz, mely elkészítését tekintve nagyon egyszerű, mégis ...

    Bővebben
    Cimkék:
  • Lópörkölt Keg-ben

    Szerettem volna egy olyan ételt készíteni a barátaimnak, mely ősi magyar recept alapjain nyugszik. Nehéz feladatnak bizonyult, mivel nem egy szokványos ételt akartam eléjük tálalni. Hosszas kutakodás után sikerült beszereznem ...

    Bővebben
    Cimkék:
  • Alabama Chicken Burger

    Kicsit szeretnék most komolyabb hangvételű receptet írni, hiszen amit most be szeretnék nektek mutatni egy, sok ember számára ismeretlen bbq. Van akinek maga barbecue szó is eredetlen. A recept előtt, ...

    Bővebben
    Cimkék: