Lazítás a masszázsmedencében

A masszázsmedencék folyamatos fejlesztése lehetővé teszik, hogy a profi gépek egy nagy tudású masszőrhöz hasonló élményt kínáljanak, saját otthonodban. Mindketten átmozgatják a tested minden porcikádat, fellazítják a letapadt izmokat és kimasszírozzák a feszültséget a tagjaidból. A Caldera jakuzzik fúvókái úgy lettek kialakítva, hogy minden izomcsoportot átmozgassanak, és ezzel egy teljes körű masszázs élményt adjanak.


Ennek a legkiválóbb eszköze a körkörös masszázs terápia. Ez azt jelenti, hogy a jakuzzi minden ülő- vagy fekvőhelyén más és más masszázs élményben lesz részed, és ennek egyenes következményen, hogy ha körbe haladva végigmész az összes helyen, a teljes test átmozgatásra kerül, mintha csak egy manuális masszázsban részesültél volna. A jakuzziban felfrissítheted a nyak- és vállizmaidat, a nagy hátizmodat, a combodat, a vádlidat, sőt még a lábfejedet is. A fúvókák erejét te szabályozhatod, hogy a vízsugár erejét a finom, nyugtató simogatástól az erőteljes, átmozgató hatásig élvezhesd.

Mit kínál a körkörös terápia?
Az Ultramassage ülésben elsősorban a felső részre koncentrál a masszás. Itt a nyakad, a vállad és a hátad közepe kap nyugtató és lazító hatású dögönyözést, olyan erősen, ahogy szeretnéd.

Atlas Neck Massage System szintén felülre, de már csak kifejezetten a nyak területére koncentrál. Az ülőmunka, a sok okos kütyü nyomkodása miatt sokáig mozdulatlan és természetellenes pózba merevedő nyakak legnagyobb barátja ez a rendszer, ami képes ezt a területet lazítani. Egy gondosan körvonalazott párna gyengéden tartja a nyakat, míg egy különálló, már a víz felszíne felett lévő fúvóka finoman lazítja a nyakizmokat, és elfelejtheted a merev nyakat.

A Whirlpool befúvó a hát alsó tájékára gyakorol erőteljes masszázst, tehát főként a gerinc melletti alsó izmok és a derék táján fejti ki áldásos hatását. A nevét onnan kapta, hogy nemcsak a testet masszírozza örvényszerűen, de az egész jakuzziban finom örvényeket kelt.

Az EcstaSeat az egyik legkedvesebb sláger a Caldera medencékben, nem is alaptalanul. A nagy hátizmokat veszi célba, így a ülőmunka, sport, rohangálás és a házimunka után is jól esik majd az alapos dögönyözés. Egyes modellekben még a csukló és a lábikra számára is építettek be egy-egy kiegészítő fúvókát, hogy a székben ülve minden irányból érkezhessen a kényeztetés.

Az Euphoria befúvónak nemcsak a neve örömteli, hanem a hatása is. Az egész lábra kiterjedő intenzív masszázsélményt nyújt: a lábfejtől a combokig. Alaposan átmozgatja és erőteljes masszázzsal lazítja el a combokat, térdeket, a vádlit és a lábfejet, így a sportolók nagy barátja lesz ez a jet.

A Sole Soothers jetek alulról közelítik meg a kérdést, és a fáradt lábfejeknek hozzák el a megnyugvást a hosszú talpalások után. A stimuláló és vérpezsdítő masszázsban újjászületnek majd a lábak.