Regeneráló téli kényeztetés, szépülni vágyóknak

Valentin napi ajándékot keresel vagy csak szeretnéd kényeztetni a tested és a lelked egy kicsit? A Winter Calm Treatment mindkét esetben tökéletes választás.


A téli időszakban  a bőrre és a lélekre egyaránt ráfér a gondoskodás. Ezt kínálja a QMS Medicosmetics nyugtató, regeneráló anti-aging kezelése, amit 50 perc tömény kényeztetés. A test három pontja (arc, kezek, lábak) kerül fókuszba a kezelés alatt, hogy az idő leteltével felfrissülve, kipihenten és ápoló hatóanyagokkal feltöltött bőrrel léphess ki a kezelőből.

A spa hangulatú kezelés során finom illatok, fűtött kezelőágy, lágy zene és csodás kezek várnak, amelyek megmasszírozzák a fáradt lábakat, a hidegtől elgyötört kezeket és a kényeztetést érdemlő arcbőrt.

A magas hatóanyag tartalommal bíró készítmények erős anti-aging tulajdonságokkal bírnak, de használatunk már 25 éves kor felett is bátran ajánlható, így senki ne mondjon le 50 perc luxus kényeztetésről a kora miatt.

Ha úgy érzed száraz a bőröd, szeretnél táplálni és fiatalítani vagy csak feltöltődnél lelkileg és testileg, akkor próbáld ki a Winter Calm Treatmentet és garantáltan kipihenten kelsz majd fel az ágyról.