Ápolás és anti-aging a testnek is

Az anti-aging készítmények leggyakrabban az arcra koncentrálnak, pedig a testre is ráfér a felfrissülés. Hozd ki bőrödből a selymes puhaságot, hogy a strandon tündökölhess!


A QMS Medicosmetics termékcsalád anti-aging készítményei közé megérkeztek a testet ápoló és védő kozmetikumok is, hogy az arcbőröd mellett minden bőrfelületed ragyoghasson! A bőr egészségét védő és helyreállító termékek között találod az Active Refining Exfoliant Body Scrubot. Ez a testradír frissíti és hidratálja a bőrt, ami már az első használat után érezteti áldásos hatását!

A többi QMS termékhez hasonlóan a testradír nem kizárólag a felszínen hat, hanem a bőr mélyéig lehatolva ápolja és táplálja azt, hogy erősebb és egészségesebb legyen! A rendszeres peelingezés hatására az elhalt hámsejtek nem zavarják meg az egyenletes barnulást, így szép, homogén bőrszínre számíthatsz.

A tengeri sót, cukorkristályokat, ápoló vajakat (shea, cupuacu, murumuru), E-vitamint és jojoba olajat is tartalmazó készítményt elég heti 1-2 alkalommal felvinni a nedves bőrre, körkörös mozdulatokkal átmasszírozni, majd meleg vízzel leöblíteni.

Ezzel eltávolíthatod az elhalt hámsejteket és erősen hidratálhatod a bőrt, köszönhetően a cupucau vajnak, ami saját tömegének négyszeresét képes tárolni vízből, emellett remek gyulladáscsökkentő és antioxidáns. A murumuru vaj erősíti a bőr védőrétegét, míg az E-vitamin védi a bőrt az idő előtti bőröregedéstől.

Az Active Refining Exfoliant Body Scrub intenzív hatású alapanyagai segítenek, hogy a nap, a víz vagy éppen a szőrtelenítés miatt irritált, száraz bőr hamarabb visszanyerje rugalmasságát és hosszú ideig hidratált maradjon.

Ezek a külön-külön is értékes alapanyagok együttesen olyan hatékony komplexet alkotnak, amelyekkel bőröd rugalmas, erős és puha lesz.

Hozd elő bőröd legjobb formáját még nyaralás előtt, vagy vidd magaddal az Active Refining Exfoliant Body Scrub úti kiszerelését a pihenésre!

  KOSÁRBA TESZEM AZ
  ACTIVE REFINING EXFOLIANT BODY SCRUBOT