Építsd fel bőröd védelmét belülről

A bőr folyamatosan dolgozik! Küzd az időjárás negatív hatásaival és semlegesíti a környezeti károkat, amennyire tőle telik, de ha szeretnéd megőrizni selymes, egészséges arcbőröd, akkor neked is táplálnod és erősítened kell bőrödet!


Az évszakok változásakor egy kicsit mindig érdemes jobban odafigyelni a bőrápolásra, mert a változó hőmérséklet, a több (vagy kevesebb) szél és napsütés másként hat a bőrre. A szmog, a légkondi vagy a fűtés ugyancsak változó mértékben és módon károsít, de a végeredmény gyakran hasonló. Száraz, irritált bőr, ami könnyen kipirosodik és tapintása is érdes, egyenetlen. Ilyenkor jöhet a bőr táplálása és erősítése, ami csökkenti a túlérzékenységet és hatékonyabb védelmet nyújt a mindennapokban.

Hogy a bőr erősebbé váljon, nem elég csak a felső réteget kezelni, fontos az alsó rétegek és az új sejtek stimulálása is. A QMS orvoskozmetikai család a bőr természetes működésének erősítését tűzte ki célul, ami fiatalos, egészséges és ellenálló arcbőrt eredményez. Az 5 lépésből álló bőrápolási rutint követve kihozhatod bőrödből a legtöbbet!

1. Tisztítás - a termékcsalád mindkét tisztítója hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket, védi a bőrt és kellemes illatuk, állaguk miatt nagyon szerethető a használatuk.

2. Peeling - az érdes bőr megszüntetésének titka a hámlasztás, ami egy gyömülcssav komplex segítségével történik és az érzékeny bőrűek is alkalmazhatják.

3. Tonizálás - a frissítő illatú tonikból már létezik városi környezetre kifejlesztett, bőrkárokat enyhítő változat is, ami hűsíti a bőrt a peeling után és felkészíti a többi hatóanyag befogadására.

4. Kollagén - a bőr rugalmasságát és tömörségét adó kollagént egy szabadalmaztatott eljárás keretében képesek a QMS termékek a bőr mélyebb rétegeibe juttatni, hogy belülről építsék újjá a gyenge bőrszerkezetet.

5. Hidratálás - a bőr állapotának megfelelően többféle hidratálóból választhatsz, hogy a sokszor hiányzó nedvességet pótold az arcbőrben.

Ha ezt az 5 lépést követed minden nap, bőröd kevésbé reagál majd látványos pirosodással, száradással a környezeti behatásokra, mert a bőrsejtek erősebbek és ellenállóbbak lesznek!

Próbáld ki ezt a díjnyertes orvoskozmetikai családot május 15-ig és ha a vásárlásod értéke eléri a 120.000 forintot két ajándékot is hazavihetsz a városi szennyeződések romboló hatása ellen fejlesztett, új termékekből!