Azonnali ápolás a fáradt szemkörnyéknek

A zsúfolt ünnepi időszak terheltsége sokszor már az arcon is nyomot hagy. Különösen a szemek környékén tapasztalhatsz problémákat, mert itt a legvékonyabb a bőr az arcon, így ez a rész a legsérülékenyebb és a leginkább fogékony a negatív hatásokra. Vesd be tehát a kollagénes szem maszkot, hogy az ünnepi vacsorán ragyogjon a tekinteted!


A karikás, felpüffedt, kiszáradt és érzékeny szemkörnyék ápolására született meg a QMS Medicosmetics különleges készítménye, az Advanced Collagen Eye Lift.  Ez a különleges, hármas hatású szemmaszk olyan kollagénrostokat tartalmaz, amelyek képesek beépülni a bőrbe. Emellett tápláló fehérjéket és a hidratáltságot nagyban növelő hialuronsavat is tartalmaz. A szemápoló felvitele után már 20 perccel látszik a hatás: kisimultabb, nyugodtabb, feszesebb és hidratáltabb bőrkép.

A szem alatti terület formájához igazodó maszkot a hatóanyaggal való feltöltés után kell felragasztanod. Ehhez a szérumot nyomkodd át a maszk területére, hogy teljesen átitassa azt, majd helyezd fel a szem alá. A rögzülő maszkot hagyd hatni 20 percig, hogy az értékes aktív hatóanyagok teljesen felszívódhassanak. Amíg tart a kezelés, nem kell egy helyben, mozdulatlanul feküdnöd, bátran folytathatod a  napi tevékenységedet. De ha a bőröddel együtt te is feltöltekeznél, akkor használnád ki ezt az időt a pihenésre, és dőlj le egy illatgyertya meggyújtása és lágy zene kíséretében.

A 20 perc letelte után, vedd le a maszkot és a visszamaradt szérumot az ujjbegyeid segítségével, gyengéd, ütögető mozdulatokkal masszírozd be a bőrbe.

 

A piacon egyedülálló szemmaszk a QMS Medicosmetics legjavát tartalmazza, amelyek külön-külön is segítik a bőr természetes regenerációját és azonnal enyhítik a szemkörnyék szárazságát. Együtt viszont igazi csodát tesznek és még szemzugban található apróbb ráncok, szarkalábak mélységét is csökkentik.

Ha szeretnéd az arc legkritikusabb területének ápolását profi kezekre bízni, akkor a 4 darabos Advanced Collagen Eye Lift kollagénes szemmaszkra számíthatsz. Már az első használat után felfrissült tekintet, ápolt bőr és feszesebb kontúrok jelzik majd a maszk hatékonyságát. Lepd meg vele magadat vagy szeretteidet az ünnepekre!