Ápolt szemkörnyék 20 perc alatt

A szem környékén található a legvékonyabb bőr az arcon. Ennek köszönhető, hogy ezen a terület a legsérülékenyebb és a leginkább fogékony a negatív hatásokra. A szemkörnyék ápolása épp ezért különleges odafigyelést és speciális készítményeket igényel.


A karikás, felpüffedt és kiszáradt és érzékeny szemkörnyék ápolására született meg a QMS Medicosmetics különleges készítménye, az Advanced Collagen Eye Lift. A hármas hatású szemmaszk olyan kollagénrostokat tartalmaz, amelyek képesek beépülni a bőrbe. Emellett tápláló fehérjéket és a hidratálást nagyban növelő hialuronsavat is tartalmaz. A szemápoló felvitele után már 20 perccel látszik a hatás: kisimultabb, nyugodtabb, feszesebb és hidratáltabb bőrkép.

A piacon egyedülálló szemmaszk a QMS Medicosmetics legjavát tartalmazza, amelyek segítik a bőr természetes regenerációját és azonnal enyhíti a szemkörnyék szárazságát és a szemzugban található ráncok szarkalábak mélységét.

A felhelyezés előtt a szérumot nyomkodja át a maszk területére, hogy az teljesen átitassa azt. Ezután bontsa ki a csomagot és a szem formáját követő maszkot helyezze fel a szemek alá. A rögzülő maszkot hagyja fent 20 percig, miközben bátran folytassa napi tevékenységét. A 20 perc lejárta után a felesleget, az ujjbegyei gyengéd, ütögető mozdulataival masszírozza be a bőrbe.

Felfrissült tekintet, ápolt bőr és feszesebb kontúrok jelzik majd az Advanced Collagen Eye Lift hatékonyságát.