Egészséges reggeli, ami a bőrnek is jót tesz

Ma már tudjuk, hogy a reggeli a legfontosabb étkezés, de nemcsak egy tökéletes napindító lehet a jól megválasztott menüsor, hanem az egészség és a bőrápolás alapja is. Mutatunk egy tuti választást, ami mindháromban jeleskedik!


A tökéletes reggeli gyorsan elkészül. Akár el is csomagolhatja, hogy az irodában fogyassza el, és még variálható is, hogy évszakhoz igazíthassa. Ez az alacsony zsírtartalmú joghurt, granolával és bogyós gyümölcsökkel.

Az alacsony zsírtaltalmú joghurt magában hordozza a  tejtermékek minden előnyét, de az artériákat eltömítő zsír nélkül. Az A-vitaminban gazdag joghurt az egészséges bőrsejtek záloga. Az A-vitamin szabályozza a faggyútermelést és ellenállóbbá teszi a bőrt a fertőzésekkel szemben.

A granola adja az energiát a napindításhoz, emellett rengeteg ásványi anyagot is tartalmaz és jót tesz az emésztőszerv-rendszernek is. Ha a keverék olyan szuperfoodokat is tartalmaz, mint a chia mag vagy a lenmag, akkor omega-3 zsírsavakban és E-vitaminban gazdag táplálékkal növelheti a reggeli értékét.

A bogyós gyümölcsök, mint a málna vagy az áfonya, antioxidánsokban gazdagok, így a bőr ellenállóképességét növelheti és a környezeti károk bőrre gyakorolt hatását csökkentheti.

Ha az egészséges táplálkozás mellett szeretné bőrét orvosi tisztaságú medikozmetikumokkal ápolni, válassza !QMS Medicosmetics díjnyertes termékcsaládot!