Első alkalom a kozmetikusnál, kicsit másként

Az első út a kozmetikushoz minden lány életében meghatározó élmény. A felnőtt nővé válás egyik sarokpontja ez az alkalom, amelyet később majd még sok követ. Az anyukákkal átélt, izgalmas és gyümölcsöző látogatás jó esetben nem egy fájdalmas arckezelés, hanem egy kellemes tapasztalatot adó találkozás. Mit lehet azért tenni, hogy már elsőre kialakuljon a pozitív benyomás?


Az első kozmetikai kezelésre érdemes egy kényeztető, tápláló, spa jellegű kezelést választani, nehogy már ekkor kialakuljon a rossz érzés, ami később esetleg elriaszthatja a fiatalokat, hogy baj esetén felkeressék a kozmetikust. A kamaszkorban jelentkező bőrproblémák hosszabb kúrákat és olykor elég kellemetlen kezeléseket vonhatnak maguk után, de ha már a legelején kialakul a negatív kép a kamaszokban, nem szívesen vetik alá magukat a szükséges kezeléseknek.

Az alapos arctisztítást tehát érdemes későbbre tartogatni, és először a kellemesebb résszel megismerkedni. Egy ilyen kezeléssel kedveskedik vendégeinek a !QMS Medicosmetics, ahol anyukák és lányaik egyszerre élhetik át a fájdalommentes, kényeztető és hatóanyagban gazdag kezeléseket. Az anya-lánya szinkronkezelés egyidőben zajlik, egy teremben, hogy megoszthassák egymással ezt a különleges élményt, amely egészségesebb bőrt és fiatalos ragyogást ígér minden korsztálynak. A kezelés után mindkét hölgy egy-egy ajándék fágyolmaszkot vihet haza, hogy otthonában is folytathassa bőrének fájdalommentes ápolását.

A !QMS Medicosmetics nemcsak télen, hanem a nyári időszakra is kínál orvosi tisztaságú készítményeket és hatóanyagban gazdag kezeléseket minden bőrtípusra. Válogasson kedve szerint a díjnyertes termékcsalád tagjaiból.