Ha e lépést kihagyod, hatástalan a bőrápolás

Akármilyen drága, luxus, hatásos készítményt szereztél be bőröd ápolásához, ha a hatóanyagok nem tudnak az élő sejtek közelébe jutni, mit sem ér az egész. Hogy biztos lehess benne, kedvenc kozmetikumod elvégzi a dolgát, ezt a lépést ne hagyd ki!


Az élő sejtekhez való hozzáférés első akadálya a szennyeződés. Éjszaka az izzadság és a faggyú, nappal pedig a szennyeződések és a smink ülnek meg a bőr felszínén. Ezeket egy gyengéd lemosással távolítsd el! Ekkor jöhet az a lépés, ami 25 év felett szinte kötelező, ha garantált sikert akarsz.

Az elhalt hámsejtek eltávolítása. Ezek a sejtek egy idő után ugyanis nem tudnak olyan könnyen leválni, mint fiatalabb korunkban, így holt súlyként ülnek az egészséges és élő sejteken. Páncélként akadályozzák a hatóanyagok eljutását az élő bőrhöz. Használj rendszeresen gyengéd, savas peelinget, ami nem okoz kárt az aktív bőrsejtekben, de a holt súlyt hatékonyan eltávolítja.

Ilyen az otthon is biztonsággal használható, többféle savat tartalmazó Gentle Exfoliant, ami nem karcolja és sérti a bőrfelszínt, sok mechanikus hámlasztóhoz hasonlóan. Gyengéden távolítja el az elhalt sejteket, miközben már ápoló hatásait is élvezheted. Mit tapasztalsz majd az első használat után?

Kipróbálnád? Kattints ide és élvezd a selymesen puha bőrt!

A QMS teljes rendszerként működik leginkább, és eredményei akkor a legjobbak, ha a tisztítástól kezdve a hámlasztáson át, a kollagén bejuttatásán keresztül egészen a mélyen ható, ápoló és hidratáló krémekig a teljes szépészeti rendszert használod.

A QMS egy teljes anti-aging bomba, amely a felhasználói tapasztalatok szerint elképesztő arcfiatalításra képes. Ha szeretnéd kipróbálni a teljes rendszert, kattints és teszteld a QMS rendszert 3-4 héten keresztül egy termék áráért!