Látványos ránccsökkentés két hét alatt

Az egészséges bőrműködés helyreállításával, a sejtnövekedés serkentésével és a bőr felszíni és mélyrétegi ápolásával éri el a német orvoskozmetikai márka, hogy már két hét alatt látványosan javul a bőr állapota. Próbáld ki te is a rendszerben működő anti-aging családot, ma még tavalyi áron!


"Számomra a hatékony bőrápolás az elhalt hámsejtek eltávolításával kezdődik." M. Stefi

Az otthoni arcápolás hatékonysága növelhető a magas hatóanyag tartalmú és könnyen, élvezettel használható termékekkel. Ilyen a tudományos igényességgel, orvosi tisztaságú alapanyagokkal és innovatív, egymásra épülő rendszerrel rendelkező QMS Medicosmetics termékcsalád, amely segít, hogy kihozd bőrödből egészségesebb, erősebb és fiatalosabb valóját. A bőrápolási rutin minden lépését lefedő termékpaletta egyik legkedveltebb eleme (és a QMS sikerének alapja) a három terméket tartalmazó Collagen System 3-Step Routine Set, ami a piacon egyedülálló módon képes bejuttatni a kollagént a bőr mélyebb rétegeibe, és biztonságos otthoni hámlasztást kínál!

"Kedvencem ez a gyümölcssavas hámlasztó peeling, mert ritka az otthoni ápolásban, különleges és könnyebb a használata, mint a szemcsés mechanikai peelingeknek, ami még a hajtőbe is beletapadt nekem sokszor." B-N. Orsolya

A termékhármas egy kíméletes, de hatékony gyümölcssavas hámlasztóból és két (nappali, éjszakai) kollagén szérumból áll, amelyek együttesen képesek visszaforgatni az idő kerekét. A többféle savból álló komplex (glikolsav, almasav, borkősav, citromsav) serkenti a friss, egészséges bőrsejtek termelődését és előkészíti a bőrt a kollagén felvételére. A nappali és éjjeli kollagén szérum azonnal felszívódik és beépül a bőr mélyebb rétegeibe, erősebb, strukturáltabb és feszesebb bőrképet adva.

Egészítsd ki bőrápolási rutinodat a Collagen System 3-Step Routine Settel és bőröd rövid időn belül élettel telibb, pirospozsgásabb, tapintásra simább és tömörebb lesz. A ráncok  mélysége és száma már két hét alatt is látványosan csökken. Rendszeres használat mellett pedig akár 10 évet is bátran letagadhatsz majd a korodból!

A tartós és még látványosabb hatás kedvéért, használd rendszerben a QMS termékeket, amelyek segíti egymás munkáját, hogy bőröd hamarabb nyerhesse vissza fiatalságát és rugalmasságát. A mai napon (01.31) még tavalyi áron rendelheted meg mindegyik QMS terméket, használd ki ezt a remek lehetőséget!