Látványos ránccsökkentés két hét alatt

Az egészséges bőrműködés helyreállításával, a sejtnövekedés serkentésével és a bőr felszíni és mélyrétegi ápolásával éri el a német orvoskozmetikai márka, hogy már két hét alatt látványosan javul a bőr állapota. Próbáld ki te is a rendszerben működő anti-aging családot, és azonnal érzed majd a hatást!


"Nagyon jók a termékek. Jó a bőrnek a hatékony összetevők észrevehetően simábbá tették reggel indulás után az arcom." - J.Ibolya

Az otthoni arcápolás hatékonysága növelhető a magas hatóanyag tartalmú és könnyen, élvezettel használható termékekkel. Ilyen a tudományos igényességgel, orvosi tisztaságú alapanyagokkal és innovatív, egymásra épülő rendszerrel rendelkező QMS Medicosmetics termékcsalád, amely segít, hogy kihozd bőrödből egészségesebb, erősebb és fiatalosabb változatát. A bőrápolási rutin minden lépését lefedő termékpaletta egyik legkedveltebb eleme (és a QMS sikerének alapja) a három terméket tartalmazó Collagen System 3-Step Routine Set, ami a piacon egyedülálló módon képes bejuttatni a kollagént a bőr mélyebb rétegeibe, és biztonságos otthoni hámlasztást kínál!

A QMS termékek rendszeres használatával nemcsak erősebb és egészségesebb lesz a bőröd, de éveket is letagadhatsz majd a korodból, ahogy a videóban látható vendég is. Az évek óta hűséges QMS használó beszél a napi 10 perces bőrápolási rutin hatékonyságáról, és mindarról a pozitív változásról, amit bőrén tapasztalt.

"60 évesen találkoztam a QMS termékekkel. Már az első héten meglepő eredményeket tapasztaltam. Az arcbőröm leépülési folyamata megállt. Mint a szivacs úgy itta magába a bőröm a terméket. A fáradt arcbőröm szinte fel élénkült, a ráncaim enyhébbek lettek, a bőröm a legjobb állapotát mutatta, frissebb, feszesebb lett." - Balogh Miklósné

A termékhármas egy kíméletes, de hatékony gyümölcssavas hámlasztóból és két (nappali, éjszakai) kollagén szérumból áll, amelyek együttesen képesek visszaforgatni az idő kerekét. A többféle savból álló komplex (glikolsav, almasav, borkősav, citromsav) serkenti a friss, egészséges bőrsejtek termelődését és előkészíti a bőrt a kollagén felvételére. A nappali és éjjeli kollagén szérum azonnal felszívódik és beépül a bőr mélyebb rétegeibe, erősebb, strukturáltabb és feszesebb bőrképet adva.

Egészítsd ki bőrápolási rutinodat a Collagen System 3-Step Routine Settel és bőröd állapotához igazodó QMS termékekkel és rövid időn belül élettel telibb, pirospozsgásabb, tapintásra simább és tömörebb lesz. A ráncok  mélysége és száma már két hét alatt is látványosan csökken. Rendszeres használat mellett pedig akár 10 évet is bátran letagadhatsz majd a korodból!