Hozd a legjobb formádat karacsonykor és add tovább a tündöklés titkát másnak is!

A karácsony még odébb van, de ha szeretnéd a legjobb formádat hozni, mindenféle fájdalmas és drasztikus beavatkozás nélkül, akkor már most érdemes odafigyelned a bőrápolásra. Ehhez hoztunk egy különleges szettet!


Ünnepi csomagolása és különleges tartalma miatt akár karácsonyi ajándéknak is kiváló összeállítás a természetes és fájdalommentes anti-aging nagyágyújának, a QMS Medicosmeticsnek a négy darabok csomagja. A teljes éjszakai bőrápolási rutint lefedő szett bőven elég arra, hogy rendszeresen használva a következő két hónapban éveket faragjon le a bőrön látható életkorból. Mit tartalmaz a díszcsomagolás?

Az októberben megújuló termékek praktikus kiszerelése egy gyengéd, de hatásos ápoló tejet (Deep Gentle Cleanser), a bőr pH-ját visszaállító, pórusösszehúzó tonikot (Hydrating Boost Tonic Mist) és a bőrfiatalítást végző csodapárost tartalmazza. Ez utóbbi közé tartozik az otthoni körülmények között is biztonsággal használható Active Exfoliant 11%-os savat tartalmazó hámlasztó peelingje, ami leviszi a smink és a makacs szennyeződések utolsó nyomati és az elhalt hámsejteket is eltünteti, hogy az új bőr fellélegezhessen. Ezután érdemes használni a Night Collagen Serumot, ami táplálja, feszesíti és rugalmassá teszi a bőrt.

A most kedvezményesen megvásárolható szett segít, hogy az éjszakai bőrregenerálódás maximális szintre pörögjön, és felébredve kisimult vonások, életteli bőr valamint jobb bőrminőség fogadja a szépülni vágyókat.

A Regenerating Night Collection limitált szériás kiadás, így csak a készlet erejéig, korlátozott ideig kapható!