Hozd újra formába arcbőrödet luxus kezeléssel

Ha az elmúlt évben neked is annyira hiányozta a kényeztető arckezelések, mint nekünk, akkor van egy jó hírünk: a QMS Medicosmetics egy különleges 4 alkalmas csomaggal várja, hogy visszaadhassa bőrös ragyogását!


A kellemes hangulatban végzett arckezelésben a magas hatóanyagtartalmú készítmények mellett a lágy, simogató mozdulatokkal végzett masszázs csodás, gyógyító erejét is megtapasztalhatod és visszaadhatod bőröd ragyogását. A négy alkalmas bérlet 3 eltérő kezelést tartalmaz, hogy a bőr a lehető legjobban felkészülhessen a nyár kihívásaira és maga mögött hagyhassa a stressz nyomait, amit az elmúlt időszak okozott.

A nyár folyamán igénybe vett kezeléseket bőröd állapotához és nyaralásodhoz igazíthatod, hogy kihozd a legtöbbet az ajánlatból. 

A kezelések segítenek regenerálni és új élettel megtölteni a bőrt, miközben fel is készítik azt az erős napsugárzásra. A két 50 perces Pre-Vacation Hydra Plus Treatment - Nedvességpótló kezelés hidratálóhatása azonnal érezhető, a bőr teltebbé, rugalmasabbá és rózsásabbá is válik, sőt az egyenletesebb barnulásban is segít.

Az Activator Treatment - Kollagénes fiatalító kezelés 75 perces mennyei kényeztetése feltölti a bőrt értékes és gyorsan beszívódó kollagénnel, hogy az arcod visszanyerje fiatalos megjelenését és csökkentsd a ráncok számát és mélységét.

Stress Recovery & Anti-Pollution Treatment pedig garantálja, hogy megszabadít a stressz és a káros környezeti hatások negatív következményeitől és bőröd nemcsak szebb és ragyogóbb, de egészségesebb is lesz.

Ne hagyd, hogy bőrödön is tartósan nyomot hagyjon az elmúlt év, szerezd vissza az irányítást és hozd újra legjobb formádat ezen a nyáron!