Tündöklő bőr nyaralás alatt is

Itt a nyár és úgy tűnik idén már a külföldi nyaralások szervezése is egyre könnyebbé válik. Használd ki az enyhülést és irány a pihenés! Vidd magaddal kedvenc anti-aging kozmetikumaidat úti kiszerelésben, hogy bárhol is jársz a világban, a bőröd ragyoghasson!


A rövidebb utakra felesleges és nehézkes magaddal vinned a nagy kiszerelésű bőrápoló készítményeidet. Nem kell egy külön táskát csak erre áldoznod, hogy nálad legyen minden, ami lefedi a reggeli és az esti bőrápolást is, a QMS Overnight Travel Bag mindent tartalmaz, amire szükséged lehet a pihenés ideje alatt.

A teljes bőrápolási rutint lefedő szett bőrtípustól és kortól függetlenül bátran ajánlható nyárra is, bár a leglátványosabb eredményeket éren bőrön tapasztalod majd. A három-négy hétre is elegendő termékpaletta visszaadja a bőr rugalmasságát, hidratál és fiatalos ragyogást ad az arcnak.

A csinos neszesszerben érkező termékek között találsz minden bőrre használható lemosó tejet, frissítő tonikot, aminek a nagy hőségben is hasznát veheted és benne lapul a QMS Medicosmetics legnépszerűbb hármasa is. A nappali és éjszakai kollagén valamint a gyümölcssav komplexet tartalmazó hámlasztó mesterhármasa fiatalosan tartja a bőrt és rugalmas, puha bőrképet eredményez.

A bőrápolás utolsó lépéséhez szükséges hidratáló mellett egy szemkörnyék-ápoló mintát is találsz a szettben, ami ugyan csak 2 ml, de tényleg csak egy-egy rizsszemnyi mennyiség kell belőle a szemek körüli finom bőr ápolásához.

Wellness hétvégékhez vagy akár hosszabb utakhoz is ideális Overnight Travel Bag segítségével egész nyáron át friss, üde és ápolt megjelenéssel hódíthatsz. Itthon és külföldön egyaránt!