Karácsonyi ragyogás ajándékba

Szeretnéd te is legjobb formádat hozni az ünnepek alatt? Vagy csodálatos bőrt ajándékoznál egy kedves szerettednek? Akkor a többször is a világ legjobb spa kozmetikumának választott QMS Medicosmetics karácsonyi csomagja csak rád vár!


Ha  te is a természetes bőrfiatalításban hiszel, és az olykor fájdalmas kezelések helyett a finom krémekben, illatos szérumokban látod a hosszan tartó fiatalság titkát, akkor a díjnyertes QMS karácsonyi csomagja megadja majd, amire vágysz. Az elegáns dobozban érkező Radiant Glow Collection a nevéhez méltóan a bőrödet széppé, üdévé és ragyogóvá varázsolja! Magas mögött hagyhatod a téli hidegtől kiszáradó, kipirosodó, érzékeny bőrt és egy puha tapintású, rugalmas és ragyogó arc néz majd vissza rád a tükörből. Mit tartalmaz a csomag?

A 3 termékből álló kollekció egy egymásra épülő mesterhármast tartalmaz, ami a cég legkedveltebb termékei közül kerültek ki. Ez az alapcsomagnak is beillő, a napi bőrápolási rutinba könnyen beilleszthető szett egy tökéletesen tisztító tejet tartalmaz, amely egyben hidratálja is a bőrt. Érzékeny bőrűek is bátran használhatják a krémes lemosó tejet, ami a vízálló sminkkel is elbánik.

Nappalra és estére is egyaránt ajánlott a Deep Gentle Cleanser alkalmazása, férfiaknak és nőknek ugyanúgy. A termék párja egy gyengéden ápoló tonik, mellyel együtt alkotják a bőrápolás alapjait. A Hydrating Boost tonik illata kellemes, gyorsan felszívódik és erősen hidratál, pedig a legfontosabb funkciója nem is ez, hanem, hogy visszaállítsa a bőr természetes pH értékét és felkészítse a további ápoló hatóanyagok befogadására.

A tisztító, ápoló kettőssel felkészített bőrre jöhet a szett harmadik darabja, a színezett hidratáló.  Az Active Glow különleges indikátora segítségével alkalmazkodik a bőrhöz, így tényleg bármely bőrszínre használható. Csodálatosan beleolvad majd a bőrbe és színét egyenletessé, selymes fényűvé és ápolttá teszi. Az enyhén színezett krém természetes ragyogást kölcsönöz a bőrnek, így akár az alapozó kiváltására is tökéletes, sőt a bőröd napvédelmét is rábízhatod, hiszen 15 faktoros UV elleni védelmet kínál.
A csomag napi rendszerű használata üdévé és ragyogóvá változtatja a bőrt, és akár smink használata nélkül is a legjobb formádat hozhatod!

Ha szeretnéd ezt a különleges bőrápolási élményt szeretteiddel is megosztani, akkor az ízléses ajándékcsomagolásban érkező Radiant Glow Collectionnel őket is meglepheted vagy válassz a többi karácsonyi meglepetés ajánlat közül!